torsdag 19. mai 2011

Graving/Forarbeid

Jess.. Da er vi igang! Grunnarbeidet til legging av belegningsstein. Føles godt! 150m2 Holmegaard stein skal legges.. Spennende! Gleder meg SÅÅÅÅ til å få det rent og pent utenfor.

Jeg har også vært å fått blandet meg ny farge for å ha rundt vinduene.. den jeg begynte med var litt for mørk og ikke så grå som jeg ønsket, så håper denne blir bedre.. Vi får se;) Er tredje blandinga nå.. Så typisk meg.. Men som regel blir det bra tilslutt;)2 kommentarer:

 1. Åh det er så flott med belegningsstein. Det kommer til å bli kjempefint. Vi skal legge det til neste år, men vil trenge ca 200kvm!! Kan jeg spørre hvor mye dere regner med det vil koste?
  Du har forresten en flott blogg:)

  SvarSlett
 2. Hei igjen Ann-Hege.
  Det er litt vanskelig for meg og si, siden jeg jobber i Blink Hus og får spesielle innkjøpsavtale på disse varene.. Vet faktisk ikke hva jeg skal betale for det vi har bestilt, vet bare at jeg ikke kan få det rimeligere enn det jeg nå får:) Men du kan jo under søke hva m2 prisen er å gange det opp? Vi måtte jo som du ser få noen til å grave, få tilkjørt masse osv. Så aner ikke den totale prisen vi må betale pr. nå.
  Beklager at jeg ikke kan gi deg et godt svar på dette.
  - Tusen takk fint komplement;) Det setter jeg pris på.

  SvarSlett