tirsdag 4. januar 2011

Opp en trapp...

Jeg må vel skynde meg og vise mitt julepyntede inngangsparti før alle lys og pynt skal tas ned. Her skimtes også skiltet jeg har fått fra Ramsign. Ble riktig så fint, med etternavnene våre og et hjerte på:) Som jeg skrev i forrige innlegg skal uteområdet til pers til våren/sommeren. Da håper jeg på en ny ytterdør lik den på bildet under, nytt rekkverk, Sprosser på vinduet og ny trapp. Sukk.. mange planer ja og jeg er ikke kommet lenger enn til inngangspartiet.. jaja, den tid.
.
På første bildet ser dere døren jeg ønsker meg, på andre og tredje bilde er fargen. Det er en blanding mellom disse 2. Jeg vil kalle den lysegrå den jeg ønsker. Jeg ønsker også og male alle vindusomramminger i denne gråfargen. Tror dette kan bli fint med gråmix beleggingsstein og hvitt hus og hvite fine søyler..?

Nå sitter jeg bare inne og fyrer.. 28 kalde her hos oss... å det er lenge til våren og disse planene kan iverksettes... :)


9 kommentarer:

 1. hei.
  nydelig pyntet hos deg,
  her er plussgrader i dag, men fy å glatt det blir.
  nydelig farge på den døren.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Det er godt å ha planane iorden:)
  Her er lista laaaaang, er fornøgd om vi får gjort ein tredjedel, men det er vel lite realistisk det og;)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så flott inngangsparti. Tror det vil bli veldig flott med litt grått. Lykke til
  Klem Alfa

  SvarSlett
 4. Det blir spennende å se hva dere får gjort her. Jeg liker grått mot hvitt - hadde egentlig planer om grått hus med hvite lister, men siden de ikke selger ferdigmalt i grått ble det ikke slik. Jeg orket ikke tanken på å male hus i tillegg til alt annet i fjor. ;P

  Uteområdet skal tas her også - terrasser på baksiden og litt av hvert rundt. Blir spennende!! :)

  Godt nytt år! :D

  SvarSlett
 5. Så koselig inngangsparti.
  Vi har døra du ønsker deg:) Vi har den i hvit, men så har vi rødt hus. Til hvitt hus, blir den rålekker i grått:)

  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 6. Så koslelig inngansparti hos deg. Den døren du ønsker deg var kjempe fin. Gøy å ha noe å glede seg til. Huff det var utrolig kaldt hos dere gitt. Her regner det og er såpe glatt.

  Klem, Ine

  SvarSlett
 7. Så koselig inngangsparti du har da :) <3 falt helt i smak hos meg :)
  Hos oss regner det for 4 dag på rad, klinkis på veiene :/ huff å huff

  SvarSlett
 8. Kjempe flott du har det :D Trur det blir veldig fint i grått :D Det skiller seg også litt ut, ikke overalt man ser det - jeg har hvertfall ikke sett det før! :)

  SvarSlett
 9. Hei Jeanette,

  Det blir nok kjempe fint:). Vi har selv dører fra Diplomat, siste bildet ditt. Vi ble litt i siste lita med ting så dørene ble hvite. Vi skulle også ha grå dører...hvit inne og grå utvendig. Alle dører kan stort sett males i den fargekoden du ønsker deg. På Byggmakker har de en utstilt dør som er malt i en vakker gråfarge. Ta en titt på den om du er innom dem. De pleier å ha den stort sett over alt:).

  Klems Sarita

  SvarSlett