søndag 2. januar 2011

2011

Da var vi et par dager inne i 2011. Og siste fridag er ankommet. Imorgen begynner "alvoret" igjen. Det er deilig med fritt, men det skal også bli godt og begynne på jobb igjen, få ønsket alle mine gode kollega godt nytt år og ta fatt på flere interessante prosjekter i Blink Hus:) Godt er det også å komme i faste rutiner, det sklir bare mer og mer ut jo lenger vi kom ut i jula, men nå er det altså over.
.
Har mange planer for 2011 også privat. Her hjemme skal først og fremst kjellergangen ferdigstilles og deretter skal vaskerommet pusses opp, det gleder jeg meg veldig til- hvertfall til det er ferdig:) Til våren/sommeren skal uteområdet til pers.. Dette blir spennende, dyrt og sikkert myyye arbeid, men det trengs og det skal bli herlig og få alt på stell. Stikkord her er; beleggingsstein, maling, nye rekkverk, søyler, større plattinger og mer kontroll over alle vekster rundt om.
.
Nedenfor er et av mine ønsker for innvendig innredning, håper jeg skal få meg en slik hylle engang med det første:)


Jeg sitter og ser meg rundt i blogglandia, samtidig som jeg ser Pippi på TV2 :)) Gode gamle pippi:))
Ha en fin søndagskveld alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Godt nyttår til dere!!

  Spennende med prosjekter og planer....godt å ikke ha tid å kjede seg....det gjør vi jo aldri i denne bloggverden eller...ikke jeg ihvertfall!!

  Gleder meg til å følge deg i året som nå er her!!

  Klem aase

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til deg.
  Jeg har også sett Pippi:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Lekker sak du ønsker deg
  spennede å følge dine prosjekter dette året

  SvarSlett
 4. Hei...
  Den hylla kjøpte jeg på Landstil i romjulen(hadde bestilt den vel og merke)..
  Har den i innlegget mitt, meget godt fornøyd med den :))

  ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 5. heia
  jeg følger med deg, er bare så snar i blogglandia:))...har liksom IKKE bloggedilla lengre, men følger med mine faste bloggevenner. Misunner deg alle små og store prosjekter, her er det stillstand på det meste. gammelt hus er og blir gammelt:(
  Gardinene er fløyelsaktige og fra Kid,ble kjempefornøyd med dem...har dsv fryktelig mange vinduer...så jeg har en billigere grå variant i stua, lik fargen på putene.
  Gøy å variere litt;)

  SvarSlett