onsdag 4. august 2010

Oppussing av "minikommode"


Da var et av mine male/oppussingsprosjekter ferdigstillt;) Kommoden er kjøpt på Bohus for evigheter siden, og har liksom blitt satt bort etter at den lyse/hvite stilen kom over meg.. Men, jeg syntes jo det var litt trist, for det er jo et fint møbel. Det hører et speil og en kneggrekke til, men dette får ligge sålenge.Til advent i fjor bestillte jeg meg noen porselenstall 1-4 for å henge på kubbelysene. Disse har jeg nå skrudd fast over skuffene;) Jeg malte kommoden 3 strøk og shabbet den etterpå med sandpapir, det synes ikke så godt på bildene, men har gjort den litt slitt i kantene og på knottene. (Trykk på bildet for å få det større). Under ser dere førbilde, jeg glemte selvsagt av å ta bilde før jeg begynnte og male, men et inntrykk får dere jo. Mange har nok sett denne på Bohus og mange har den også kanskje stående hjemme på boden?:) Kommoden står nå under tallerkenhylla på kjøkkenet, får se om den ender der eller ei... Sparsommelig stylet er den også, men det faller seg nok naturlig hva som må være der etterhvert.


Har flere prosjekter på gang, så følg med;) Ha en strålende dag folkens;)

4 kommentarer:

 1. Så flott den ble! Har en likens stående i kjelleren..har tenkt på og male den, men ikke kommet så langt...Pusset du den ned først og brukte oljemaling eller vanlig?

  SvarSlett
 2. Den ble kjempe fin! Flink du er.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. den ble utrolig lekekr, var veldig fin i utgangspunktet også da. gleder meg til å følge med på flere prosjekter alltid kjekt å ha litt prosjekter på lur. god klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Så fin den vart. Utuleg kor maling kan endra eit møbel. Vart mykje finare i lyst.
  Klems

  SvarSlett