lørdag 2. januar 2010

Sjokolade

Da var vi inne i det nye året. Tenk vi er allerede i tyve ti. Jeg husker jeg på en tentamen på ungdomsskolen skrev en stil om hvordan jeg trodde det ville være i 2010. Det var liksom et magisk tall- laaaaangt inne i fremtiden! Å nå er vi "plutselig" her.

Slik jeg husker stilen nå i mitt hode (?) :-), beskrev jeg at vi satt i glassbobler istedenfor biler, boblene berørte ikke bakken, men fløt bortover.. vi kunne ta oss turer opp til andre planeter og alt var igrunnen litt "spaceaktig". Jeg ser jo nå at dette var et produkt av min fantastisk ville fantasi, men oppi alt tror jeg kanskje at siden det var sååå langt frem, kunne jeg nok tro litt på mine egne historier.


Over til noe annet.. Avhengighet!!! Jeg må bare innrømme at jeg er avhengig av sjokolade!! Sukk og stønn.. Hvordan skal dette gå, nå etter jul og hverdagen kommer. Jeg har nok som de fleste, spist "meg litt opp i jula" :) Jeg ønsker ingen nyttårsforsetter i denne forbindelse, men jeg innser jo at både disse hyppige måltidene og glupskheten på sjokolade må dramatisk nedkuttes.


Men jeg leste jo for en tid tilbake at til og med Shakira er veldig glad i søtsaker og hun forteller at hemmeligheten bak drømmekroppen hennes er ... sjokolade... -Så kanskje det er håp likevel;)


Vi får vel alle gjøre vårt beste ut fra de primisser vi har i denne forbindelse, eller

som Ole Ivars sier; "en får værra som enn er, når enn ikke vart som en sku" :-)

Bildene er hentet fra Kvasir.

Ha et fint (sjokolade) år i 2010 mine venner!

9 kommentarer:

 1. hihi hærlig innlegg, jeg kjenner meg så utrolig godt igjen. Elsker sjokolade, desverre og når jeg virkelig skal kose meg sitter jeg gjerne med noen biter sjokolade elelr en god kopp kakao:) hihi men men noen goder må man vel unne seg? klem

  SvarSlett
 2. Litt sjokolade hver dag er godt for sjela sier jeg. Og klapper magen. ;P

  Men seriøst, jeg spiser ofte sjokolade og koser meg med det! :)

  SvarSlett
 3. Tror vi er flere om det ja :) Sjokolade er det beste jeg vet, og jeg må ha litt hver dag. Noen dager blir det mer enn bare litt. Nå med tre uker til termin er magen stor uansett, så vi får ta de bekymringene siden ;)

  Kos deg med sjokoladen i kveld

  Klem fra nr. 5

  SvarSlett
 4. hehehe
  herlig innlegg.
  nam namfor noen deilige bilder du har funnet.
  ønsker deg en herlig helg med sjokolade,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Flirer, se andre innlegg jeg har i min blogg...

  Du er ikke den eneste som tenkte slik:)

  SvarSlett
 6. Hei hei. Kjenner meg igjen her, ja. Ikke bare er vi inne i "framtiden" men jeg er også hekta på sjokolade. Mmmmm. Farlige fristelser det der :)
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 7. He he, du er nok ikke den eneste som er hekta på sjokolade :) Jeg bare MÅ ha en sjokolade eller et eller annet med sjokolade i, når jeg er på butikken på vei hjem fra jobb ;) Sjokolade er noe av det beste jeg får!
  Ha en fortsatt fin søndag!

  -Mette-

  SvarSlett
 8. Sukk sjokolade!... jeg er helt fullstendig håpløst glad i sjokolade! Hele året! Jeg må nok trene litt ekstra i 2010... :))
  Godt nyttår forresten! Jeg har fått en award i dag, og den har jeg gjerne gi videre til bl. a. deg og Englehvitt! Du får hente den på Glassveranda når du har anledning. Ha en fortsatt fin kveld! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 9. Hehe, fantastiks bra skrevet, og den sangen er min kjæres sang til meg:-) Og kongen av campplassen:-) Bra takhøyde her skjønner du..:-) Skal ta eg en sjokolade og nyte den, takk for morsom lesning! Klem, M

  SvarSlett