søndag 11. oktober 2009

Amor vincit omnia

Kjærligheten overvinner alt! Her er bilder fra et nyvasket soverom. Blir deilig å legge seg i kveld i nye sengeklær og lukten av grønnsåpe!

Hylla på veggen har pappa, eller "daddy cool" som jeg oftes kaller han, sitt verk. Denne laget han til meg mens jeg enda bodde hjemme. Jeg gikk vel på begynnelsen av ungdomsskolen kan jeg tenke meg. Jeg var da som nå veldig opptatt av hvordan jeg hadde det rundt meg. Jeg samlet på "krushundæ" og flyttet stadig om på det lille rommet mitt. Jeg skulle også til stadighet bytte rom med søsteren min som er 3 år yngre enn meg... Det var mye foreldrene mine måtte finne seg i. Hadde jeg først satt meg noe i hodet, ble det ikke stilt før det var gjennomført:-) Hadde/har utrolig tålmodige foreldre må jeg si!


En gedigen skyvedørsgarderobe har fått plass på den ene langveggen, den er 3,5 meter.. Det er deilig med fullt system på klær og sengeklær.


Oppe på hyllen over sengen finner man denne.. Fader vår i den mest fantastiske utførelse med rosakledde engler på hjemmelaget tykt ark.


Lysekronen er fra Ikea, kanskje ikke den aller vakreste, men den duger på soverommet, gir godt lys og et flott lysspill i rommet.


Kjolen jeg giftet meg i henger på en hjerteknagg på den ene veggen sammen med en tavle for søte kjærlighetserklæringer:-)

4 kommentarer:

 1. Åh så deilig å legge seg i et sånt rom!!! Og det fadervår var virkelig vakkert!!!

  SvarSlett
 2. For en nydelig kjole du hadde, fra det lille jeg kunne se! Kjempenydelig rom, nydelig hus, å fin blogg :)

  http://yngvild.weblogg.no

  SvarSlett
 3. ÅÅÅh så flott soverom!Seier meg heilt enig med Yngvild!!

  SvarSlett
 4. Nydelig soverom :) Syntes lysekronen er fin jeg :)

  Klem fra meg..

  SvarSlett