mandag 24. juni 2013

Vel overstått Bloggtreff!

 
Ja, da var bloggtreff nr. 2 avsegstyrt her nord ;) Å det ble SÅÅÅ vellykket- for noen herlige mennesker og herlige hjem- nydelig mat og nydelig selskap!! Ble helt betatt og proppfull av inspirasjon- både på hage og interiørfronten! Et lite knippe bilder av de over 100 jeg tok ;)

 
Bildene over er fra Fossestua! Et nydelig hus fra 1906 som er blitt bygd på og restaurert! NYDELIG!!! Må også få si tusen takk til Lise som har vært den som virkelig har stått på for å få dette til. Bloggen hennes kan du nå ved å trykke på linken under:
 
Et mangfold i hjem og stiler- kjempespennende!


 
På hagevandring!Fikk også sett på et kjempespennende prosjekt - renovering av et gammelt gårdshus! Gleder meg til neste treff, så kanskje vi får sett dette også ferdig!

 
Vi fikk også litt tid til shopping, med hele 25% på Skeidar!
Det ble med hele 3 puter hjem- samt litt utestasj som jeg får vise bilder av senere. Bling puter og en blekrosa pute. Helt i min ånd ;)
 


 
Men nå er det natta :) Har vasket mitt andre hjem ikveld- campingvogna ;) Snaaaart ferie :)
Vi hørs!
 
 

8 kommentarer:

 1. Fine bilder, og takk for en flott dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. ps: de nye putene passet jo perfekt i sofaen din.

   Slett
 2. Tusen takk for både linken og de fine ordene ♥ ♥ ♥. Gleder meg allerede til neste bloggtreff, og det blir ikke så lenge til ;).
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Ja vi hadde en så koselig dag, er så enig att det er en herlig gjeng vi er blitt",) fint innlegg på bloggen din og den blingputa var flott.

  SvarSlett
 4. Ja vi hadde en så koselig dag, er så enig att det er en herlig gjeng vi er blitt",) fint innlegg på bloggen din og den blingputa var flott.

  SvarSlett
 5. Ja vi hadde en så koselig dag, er så enig att det er en herlig gjeng vi er blitt",) fint innlegg på bloggen din og den blingputa var flott.

  SvarSlett
 6. De putene passet perfekt inn hos deg ;))

  SvarSlett