fredag 13. november 2015

Christmas♥


 
Ja dere, i dag er det bare 41 dager til julaften♥ Det blir en spesiell jul for oss, første jula uten min kjære pappa. Det blir rart og trist- har aldri feiret jul uten den gode, snille, fine Pappan min.
Vi kjente nok alle sammen at i denne jula måtte vi gjøre noe annerledes- for å ta brodden av den triste følelsen. Så i år- for første gang skal vi feire jula her hjemme hos oss.
 
 
Dette drar jo med seg litt.. vi har aldri hatt juletre her- dette siden vi alltid har reist til mine foreldre i jula. Utfordringa er at Mamma er "allergisk mot juletre".. (Les; allergisk mot selve treet og når det etter hvert gir litt nyskudd- da blir hun fryktelig dårlig).
Så da er leten etter fin juletrepynt og ikke minst treet i gang!
Vi har jo- etter at vi bygde ut det perfekte stedet for juletreet- på bilde over ser dere nystua- her er det langt over 4 meter under taket- så her fremfor det store vinduet i midten er stedet for juletreet♥
 

Leter etter et tre som ser "ekte" ut- fant disse på Expert.no. Disse ser jo veldig flotte ut! Også kostet de ikke så mye heller, pluss at det er hundrevis av LED lys på dem. Perfekt- slipper da å nøste opp knutene på lyslenka fra året før..
 
 
Vi må nok ha et tre som er ca. 2,60m høyt for at det skal "ruve" nok i nystua- men for de som har normal takhøyde er jo disse perfekt. Også så enkelt å bare "klikke" dem hjem på nett.
Treene finner dere HER.
På nettsiden finner dere massevis av herlige, nyttige julegaver også..
Ta en titt!


www.expert.no
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar