onsdag 8. juli 2015

Utomhus


Her er inngangspartiet vårt! Veldig fornøyd med både løsning, de lekre kloppen søylene og fargene. Har hvitt og beige inne og hvitt og grått ute! 


Trappene, samt hele terrassen vår er beiset med Nordsjø's beis Stone. Info finnes i innlegget under...Under ser dere et dårlig mobilbilde av tilbygget vårt som skrider frem! Såååå spennende!


Oppdateringer kommer! 
Snart ferie også dere.

1 kommentar:

  1. OJ!!! Se der ja! Er jo en betydelig størrelse på det utbygget deres, skjønner veldig godt at du gleder deg til det blir ferdig! :)) Lekkert alt dere allerede har gjort på den gamle delen av huset, så jeg gleder meg til å se fortsettelsen! Så praktisk med takoverbygg mellom garasje og ytterdør! Slik et burde jo vært påbudt i Norge på lik linje med pipe! :D Vi har jo en liten "blåsbortstrekning" mellom garasjen og ytterdøren vår, har mang en gang tenkt at lekerom og gang burde byttet plass hos oss, slik at vi fikk entreen på nersiden av huset og overbygg mellom så vi slapp å få ut i alt været! ;) ...Men etter denne sommeren har jeg fått nye tanker: Glassklokka/osteklokke med en diameter på ca. 2 mål slik at den kan plasseres over hele tomten! :D ;)

    Ha en fin helg og fortsatt god sommer! :0)

    Stor klem, Ann,
    Glassveranda.

    SvarSlett