tirsdag 14. oktober 2014

Lyspunkter

 
Som jeg har skrevet før- jeg sier det igjen.. jeg elsker lyslenker ♥ jeg er vel kanskje på generell basis veldig svak for lamper i alle varianter.

 
Denne dekorslynga var utrolig vakker- ser nesten ut som det glitrer når lyset tennes. Dette er en av Designbelysnings absolutt bestselgere- å det kan jeg skjønne. Slynga er ment som stemningslys og pyntelys- å for et godt lys den gir

 
Jeg har faktisk kjøpt denne i rød også- med tanke på julen som ikke er så langt unna.. Får se om jeg henger den opp eller kanskje danderer den i en gjennomsiktig krukke. Slynga var laget i et slags plastmateriale som gjør at den er meget solid... Gunstig for meg og kanskje mange med meg som har barn som synes det er kjempespennende å fikle

 
Lys er mer enn bare praktisk. Lys gir omgivelsene våre form og karakter.Lysbutikken Design Belysning AS er en av Norges største leverandører av hjemmebelysning og tilbehør på nett- så ta en titt... Kjeeeeempemasse fint!

 
Har også handlet litt julegaver her inne.. Lys er jo så skjønt! Spesielt på denne tida og fremover. Nå har de også lagt ut selve julebelysningen med stjerner, staker, slynger, juletrelys og girlander.. Litt for alle og enhver.

 
Trykk på bildet under for å komme rett til nettbutikken
 
http://www.designbelysning.no/
 
 
♥♥♥
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar