fredag 6. desember 2013

Nye matter i stua

 
Det er kommet nye matter i hus.. skulle egentlig ikke det nå rett før jul- men vi prøvde å steame de mattene vi hadde- men de tørket for sent å ble dermed sur.. blæ.. Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe.. Elsker de nye mattene- de er av veldig god kvalitet, tykkere, bedre og mye flottere en de gamle..

 
Nå begynner det endelig å falle på plass igjen i Englehvithuset etter all rundvaskingen.. Rent og pent er det blitt- og med litt nytt som matter, nye gardiner, 2 armlender på sofaen og 2 nye lenestoler på vei gleder jeg meg til julefreden endelig skal senke seg om et par uker ♥
 
I morgen skal jeg endelig få hentet lenestolene mine fra Micma.. YEY, som jeg gleder meg.. Tror det blir skikkelig vakkert i stua vår!!

 
Har tatt i bruk vinballongkurven til pledd ved sofaen- super fint med en liten brytning i alt det lyse.
Men nå skal jeg fortsette vaskingen- har akkurat gjort ferdig vaskerommet- skal nå ta hovedsoverommet.. Blir deilig å legge seg til kvelds da kjenner jeg ♥
 
Hvor langt er dere kommet i julevasken?
 

3 kommentarer:

 1. Fine de nye mattene! :)) Og sååå herlig at du endelig skal få stolene du bestilte!! -Får jo nesten sommerfugler i magen på dine vegne! :D Gleder meg til å se! ;)

  Flittig du er å vaske og shine hus, skal ta i et tak i morgen tenkte jeg, et pes mens det står på, men SÅ herlig når man kan sette seg ned å nye resultatet etterpå! ;) Ha en riktig fin helg! :0)

  Stor klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett
 2. Kjempestilig med litt brytning med den vinballongkurven ja! Du har det så fint! God 2.søndag i advent :)

  SvarSlett
 3. Så fint! Deilig når det nyvasket ja. Er i gang her, men langt fra ferdig

  Ha en fin ukestart

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett