søndag 9. september 2012

Stilbytte ??

 
Ja, jeg tenker og funderer og heller mot et stilbytte.. Jeg er fortsatt en "hvit" person, og kommer til å ha mye hvitt, men som jeg har nevnt før så higer jeg etter litt mer kontraster og endringer. Mannen min er veldig glad i grått å grått er jo kjempe hot :)

 
Er ikke så mye som skal til.. Nye trekk til Ektorpen og Henriksdalstolene, noen nye flotte bilder og puter.

 
Fondveggen bak tv`n jeg nå har i fargen sand, tenker jeg på å male i fargen kalkgrå, som er en nydelig lys gråfarge.


Kjenner jeg er litt lei av blonder og dette søte, så dette byttes nok også ut med noe litt mer enkelt etterhvert.

 
Jeg har også noen zink lyshus, fil di fer kurver etc som kan komme mer til sin rett blandt dette. Kanskje det landlige hvite, møter det litt mer industrielle og enkle..?!


 
Må fundere enda en stund før jeg foretar meg noe, men en plan `som dere nå har fått litt innblikk i` former seg:) Spennende! Ikke sant?
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Så spennende:) Som du sier så skal det ikke mye til:) Kontraster er et must føler jeg. I begynnelsen ville jeg og ha alt hvitt. Men etterhvert har jeg blitt mer og mer glad i både farger og sort som kontrast:) Grå er kjempefint det og..men hjemme hos meg går det mye i beige..pluss en brun sofa..så da er sort best;) Kalk malingen er dødsfin!! Gleder meg til å se:D

  SvarSlett
 2. Jeg heller også mer og mer over til grått, sort og zink. Har også mye blonder osv. Men det er ikke så mye som skal til:) HA en fin søndag!klem lille meg

  SvarSlett
 3. Spennende!
  Kontraster er fint, og grå er jo en herlig farge :)
  Liker stjernene du viser, har visst fått litt stjernedilla selv også.
  Gleder meg til å følge med på forandringen!
  Ha en herlig søndag :)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 4. Jeg synes det høres bra ut. Men det er jo fordi jeg synes at hvitt på hvitt er altfor mye. Sessuten ser jeg jo lenger nede at du alt har begynt å lage kontraster :) Den tapetveggen var bare råstilig!

  Ha en finfin søndag :)

  SvarSlett
 5. Så spennende:)) jeg er litt sånn tre skritt frem og ett tilbake;)) men legger litt demper på meg selv for det blir fort dyrt.. Fins dessverre såå mye fint. Og industrien vil ha oss til åbytte innimellom;)) blir spennende å se hva du finner på;))

  SvarSlett
 6. Dette blir kjempe spennende å se fremover. Gleder meg.
  kjenner selv jeg er litt smålei av det søte og noe av det gammle.
  Litt endringer utover høsten tror jeg jammen det blir hos meg også.
  Stor klem

  SvarSlett
 7. Høres spennende ut! Vi har selv kalkgrå og er veldig fornøyd med den! Herlig farge! Har tre vegger kalkgrå og en vegg med kalk... For å skape litt kontraster : )
  Jeg har så lyst på nye spisestoler i industiell stil... så jeg syns dine ideer høres bra ut! Det er så greit at men kan blande "alt" nå: )
  Ha en fin søndag videre!
  Klem Iris

  SvarSlett
 8. Go for it :)
  Kommer selv til å ha Ektorp med grått trekk i stuen :)
  Og lett industri er nydelig :D Litt røffere, men samtidig ikke for over the top...

  SvarSlett
 9. Det er så utrolig gøy å følge med bloggen din; for vi har så lik smak! Alltid gode tips og flotte bilder! Jeg har malt stuen vår i kalkgrå; ta gjerne en titt under "makeover stue" hvis du vil. Jeg har også så lyst på trekkene i grått til Henriksdal stolene og ektorpstolen; men de er jo så fryktelig dyre...Har faktisk lurt på om jeg skulle prøve tekstilfarge på et stoltrekk og se? Veldig glad i lett industristil jeg også, og zink, og fil de fer....gleder meg til å se hva du kommer frem til, og om du skulle komme over et plastteppe i grått med stjerner; så si gjerne i fra! Jeg vil ha et ved vasken på kjøkkenet;) Ha en fin søndag, klem

  SvarSlett
 10. grått er fint:) hvor er teppet å stjene puten fra?super fint:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marthe.
   Stjerneteppet er en pappelinamatte, som du bl.a kan kjøpe her: http://royaldesign.no/Pappelina.aspx
   Stjerneputa har jeg funnet på ellos, http://www.ellos.no/gripsholm/putetrekk-sirius-50x60-cm/366824?N=1z13xdoZ1z141od&Ns=RankValue6|1&Nao=13

   Jeanette

   Slett