lørdag 10. mars 2012

Øyne

Slik ser det ut nå i andre enden av stua, ble veldig fornøyd med å ha den beige 3 seteren her. Kanongo sofa med en vakker farge. Tenkte dere skulle få se den vakre pusekatten min idag;) Mammapusen Serene. Hun er den vakreste katten jeg noen gang har sett med sine kjempespesielle øyne. Et gul/grønt og et knall blått! Er hun ikke en skikkelig staspus?

.
Her i Englehvithuset er det familiekoz med 5 mila på tv og sjokolade på bordet. Ikveld skal jeg "for første gang" på besøk til en venninde noen timer, kjører bil så ikke noe i glasset altsa, det får vente noen mnd til.. Blir litt uvant å dra ut en kveld, men tenker at mine kjære her hjemme ordner seg bare fint med grøt og melk på flaske til kvelds og leggetid uten meg. Rart hvor "seperasjonsangst" man får overfor disse små.. :))

7 kommentarer:

 1. Så fint du har det :)
  Vakker katt!

  SvarSlett
 2. Hei Jeanette!
  Fin pus og fin stue :)
  Kjenner følelsen av det å skulle dra ut alene første gang...de hjemme klarer seg sikkert fint!
  Kos deg masse!
  Klem

  SvarSlett
 3. Fin katt som glei rett inn i interiøret:)
  Ha ein fin kveld;)

  SvarSlett
 4. Du har en nydelig stue! :) Og så fiiin pus da! Kos deg masse i kveld. Husker følelsen av å dra bort alene første gangen, men det er jammen godt å ha litt tid for seg selv også. Håper du nyter kvelden! ♥

  klem Frøken H

  SvarSlett
 5. Nydelig katt ja! Hvite puser er så spesielle:)

  Herlig å komme seg ut litt...godt for sjela:)

  SvarSlett
 6. Så utrolig vakker blogg du har. Kjempe fine bilder og elsker at det er så mye hvitt. Til og med katten, hihi.. Har du noen tips til rimelige nettbutikker med green gate og ting i den gata der? Eller har du noen andre tips til interiørting? Får en hel leilighet som vi kan fylle med ting snart.. gleder meg! Kan finne mye god inspirasjon her da, ser jeg. Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 7. Flott farge på sofaen! Vår var mye mørkere. Håper du hadde en fin kveld, godt med venninnetid også, og viktig! ;))

  Klem, Ann.

  SvarSlett