tirsdag 13. mars 2012

AMMEBUTIKKEN


Ikke ofte jeg viser bilder av meg selv på bloggen, og nå når jeg skal gjøre det viser jeg selvsagt en skikkelig svett og rødsprengt utgave, med puppen ute (som ikke synes da!!).. hehe.. Jaja.. Overse det.... Det jeg ønsker og vise er denne nydelige SUPERPRAKTISKE ammengenseren jeg har på meg. Det er vel strengt tatt ikke en "treningsgenser" men jeg bruker den til alt!! Spesielt når jeg er ute blandt folk! Poenget er å komme lett til "maten" uten å blottlegge seg helt. Hadde den på meg på Mor/Barn trening idag for å få vist den frem til alle de vakre mødrene der. Tror mange syntes den var både fancy og praktisk.

Genseren fra Boob er kjempestilig med ammeåpning som passer til det meste! Deilig bomull i stretch, som tåler vask etter vask! Kvaliteten er rett og slett helt fantastisk. Genseren har rund hals, og er feminin i fasongen. På samtlige modeller fra Boob ligger tøyet dobbelt over brystet med åpning slik at det er lett å komme til for et ivrig barn, og man slipper eksponere seg for trekk og andres blikk. Boob® er et patentsøkt svensk produkt som sitter usedvanlig bra og gjør det lettvint å amme og fortsatt være trendy. For å komme direkte til genseren trykk HER.
.Genseren kan bestilles på ammehjelpens nettbutikk, AMMEBUTIKKEN.NO De har også Ammegensere med hette og fleecefor over brystpartiet.. Den ønsker jeg meg;)) Ta en titt inn på siden deres- de har mye lekkert og praktisk- Fastfood bikinier, ammebh`er og klær, men også dvd`er, bøker og annet utstyr man trenger!!

1 kommentar:

  1. Jeg elsker plaggene fra Boob, har hettegenser som har vært deilig å ha nå i vinter (fikk ei jente 1.juledag). Har også med korte ermer og har nå bestilt meg en genser i fleece som jeg virkelig gleder meg til å få. Kjempepraktiske plagg :)

    SvarSlett