søndag 5. februar 2012

PIP

Jeg må vel etterhvert nå begynne på barnerommet;) Vi innredet det i fjor, men prikken over i`en mangler. HER kan dere se bilde av rommet, den gang kalt hobbyrom/kontor. Skal tapetsere en fondvegg med den rosa piptapeten fra Eijffinger. Har kjøpt den inn, så nå er det bare å få tid til overs til å legge den..;) Blir nok lekkert! Tapeten er fryktelig dyr - rundt 830kr rullen (10m), å i tillegg er det bare 3 høyder på rullen.., men jeg var så heldig og finne den på 50%, så da måtte jeg jo slå til!! Tenker innsiden av senga også skal få seg en stripe;) Har Hensvik sprinkelseng fra ikea. Noen kasser, bladholdere etc får seg nok også en omgang. Et spennende og nytt prosjekt. HER kan dere se planene av rommet.

4 kommentarer:

 1. Dette blir kjempefint! Lekker tapet, utrolig detaljert og vakker. Dettte blir spennende å følge med på. Gleder meg! Ha en fin kveld!Klem

  SvarSlett
 2. Ååhh.. det blir sikkert nyyydelig det rommet ;)
  Har sett på alle innleggene nå, bådet rommet, drømmene og nå tapeten..
  Det blir er en liten prinsesse verdig <3

  SvarSlett
 3. Den tapeten er så fin,har den på ein vegg på jentenes soverom:)elsker den.
  Kjempefin blogg du har,her kommer eg garantert til å titte innom igjen.
  Ønske deg ei fin uke:)

  SvarSlett
 4. Åh nydelig tapet!! Hm... jeg skulle bare hit inn å se en snartur fordi det var alt for lenge siden sist jeg var innom og hadde lyst til å se hvordan det stod til med deg, men jeg ble visst her i dag! :DD Ja, ja, det var da vær til det! ;))

  Ha en fortsatt fin helg! :o)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett