onsdag 29. desember 2010

"Ferdig" hobbyrom

Siden jeg ikke har så mye jul her hjemme og vise frem, kan dere jo få se hobby/soverommet som vi ble ferdig med siste helga før jul:) Rommet er sparsommelig møblert siden dette kom helt inn i jula, men alt er ferdig, lyst, lekkert og rundvasket:)

Rommet er for så vidt ganske stort, men med veldig mye tak, knevegger og vinkler så å innrede dette kan jo bli en utfordring.. men det liker vi:) Har ikke kommet opp gardiner, ingen matter og stasj, men det kommer. Alt til sin tid:)

Under kan dere se bilder av rommet slik der var. Her er det faktisk gjort endel- isolering, kubbing etc. Mange arbeidstimer bak et rom.. flere enn man skulle tro. Med dette er altsa 1 etg og loftet ferdig, gjenstår bare kjelleren... Har påbegynt her også å noe var ferdig, men; ting, tar tid og det har man jo begrenset av i en travel hverdag. Samt at det er jo ingen hast.. Vi har stor nok plass som det er.. men det er jo noe med det- en god følelse når man vet at hele huset er ferdig innredet;)


Fortsatt rolige dager her, men må vel hive meg i bilen å dra på butikken en tur, må jo ha tilbehør til kalkunen på nyttårsaften.. mmmmm... den gleder jeg meg til:) Ha det fint så lenge!

5 kommentarer:

 1. Så fint hobbyrommet ditt ble:)
  Selv om ting tar tid så blir det jo så utrolig fint tilslutt:)
  Ha en riktig fin nyttårsfeiring
  Klem

  SvarSlett
 2. Blir bra dette. Så koselige kofferter !
  Klem

  SvarSlett
 3. Flotte kofferter, jeg leiter også etter sånne...fin pynt å ha fremme. Det var et flott hobbyrom du har fått deg...blir nok kjekt å møblere resten. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Fantastisk med et så stort og fint hobbyrom! Nyyyyt!

  SvarSlett
 5. Ååå, heldige du!
  Så lyst, stort og lekkert hobbyrom ♥
  Blir ikke vanskelig og hente inspirasjon nå;)

  Klem Line

  SvarSlett