fredag 27. januar 2012

Hvilken lampe

Som dere ser er det roser også på spisebordet:) Herlig! Jeg sliter så med og bestemme meg for hvilken lampe jeg skal velge over dette bordet.... Luxusproblemer.. jadaaa..:) Nå har jeg en bordlampe her og synes det fungerer fint igrunn. Da kommer jo den flotte tallerkenhylla mer til sin rett, enn om en stor hengelampe skulle stenge for all den "fine" pynten min.. Noen som har råd her? Skulle kanskje hatt en litt flat hvit lampe her- prøver for tiden med en "gammel" lysekrone, tenkte kanskje jeg kunne spraye denne hvit.. Men æsj.. nei- blir vel bare kliss.. Har igrunn litt lyst på lampa under- den kunne kanskje gjort seg..? Hmmm.. Nei, jeg vet altså ikke..

5 kommentarer:

 1. Heia
  Gå inn på linken her, denne er vakker og billig, ser gammel ut . Jeg har den selv på soverommet og vi har festet den helt opp til taket. Den dominerer ikke, gå og se på den, den er FIN.

  http://www.bohus.no/produkter/belysning/Taklamper/sofia-taklampe/

  Klem

  SvarSlett
 2. ..og prisen er bare 299,- :))))

  SvarSlett
 3. Hei Jeanette. Dere har det bare så utrolig fint i hjemmet deres :) Ønsker deg og dine en herlig helg! Klem Anette

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg tenker sånn at det kommer ann på om plassen du skal ha lampen krever lys, eller om du vil ha en der for dekorens skyld. Jeg valgte tre lysekroner fra Chic Antique med stearinlys til hhv. kjøkken og stue, fordi jeg ville ha dekoren med prismer uten å ha lampelyset( hvis jeg ikke tar helt feil, er denne du viser bilde av også derfra, men til elektrisk belysning?). Hvis du vil, kan du se våre i innleggene under "lysekrone osv" på bloggen min.

  Pga stilen du kjører med ellers, ville jeg enten valgt en lampe med prismer, eller brutt det opp litt med en industrilampe i zink.

  Lykke til!

  SvarSlett
 5. Lekker lampe du viser, men kanskje den vil skjerme for mye for utsikten til tallerkenhylla? Hva med en skomakerlampe i feks fattigmanssølv heller?

  SvarSlett