søndag 25. september 2011

Vindu og lampe

Mange fine detaljer er kommet på plass i Englehvithuset etter noen år. Det gamle vinduet på bildet over hentet jeg opp fra kjelleren for en tid tilbake og det ble en fin og dekorativ detalj i hjørnet bak den hvite Ektorpen.

Det hvite fugleburet er fra Frk-Doris. Tente stearinlys nå på mørke høstkvelder er kjempekozelig! Vi bloggere er et skikkelig "kozefolk" har jeg inntrykk av:)) Lekre lyserosa Cupcakes og stearinlys er tingen! ;))

Fant frem en gammel ikealampe fra kjelleren her om dagen, tenkte jeg skulle spraye denne og style den opp litt for så å få hengt den over spisebordet. Må også bytte ledning til en hvit. Det er mange år siden den ble kjøpt og er ikke brukt på 3 boliger. Tror det er DENNE. Så får vi se hva jeg finner på å gjøre med den. Ønsker ikke å beholde sølvfargen- den er fin, men passer ikke inn her nå!


2 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har et slikt vindu, ønsker meg ett å sette speil i :)
  Hehe ja her i bloggeland går det i skinnfell i sofakroken, te i koppen, tente lys å muffins hihi :) Vi har det godt!

  SvarSlett
 2. Hei Jeanette:)
  Du har det så fint hos deg:) Håper ikke den lille som er på vei kommer til å endevende alt hehe:)

  Jeg kjøpte frost spray hos Panduro. Den sprayet jeg utenpå glassene (sprayet ute for den er sterk) og lot den tørke. Spray et tynt lag med frostspray, ønsker du mer effekt så sprayer du flere lag. Bilde limte jeg på med decpoage lim:)
  Enkel og fin løsning:))

  Lykke til.
  Ha en fin ettermiddag.
  Klem

  SvarSlett