lørdag 9. april 2011

Bang...

Da er helgevasken tatt og lille prins Leon koser seg opp/ned på et skinnende gulv;)) Utenfor er massevis av snø enda, bare i går kom det ned rundt 10 cm.. Sukk.. så mye for vårfølelsen.. .
-
Men, det hjalp på at min goe, snille mann kom hjem med en nydelig blomst til meg idag! Skapte litt vårfølelse i stua! (Ikke den på bildet over, men det under:))
-

Til sist et husmortips: Cillit bang !!!!!!!! Fantastisk rengjøringsmiddel.. Vasket badet idag og dette var virkelig effektivt.. Har prøvd det meste på flisene, Jif i alle varianter, ajax osv, men ingenting har tatt smusset utenfor dusjen, men så;BANG og smusset er vekk!! Anbefales;) Med det ønsker jeg alle en strålende lørdagskveld!


4 kommentarer:

  1. Herlig vårfølelse i stua di! Og føler med deg i lengten på skikkelig vår, men så blir vi jo ekstra glad når den endelig kommer! (mager trøst?)
    Tipper du får en nydelig vårlig påske jeg;)

    Klem

    SvarSlett
  2. Hei Jeanette
    Herlig med nyvasket hus, og du har det så koselig – flotte bilder du deler med oss :) Og skjønne prins Leon ser ut som han storkoser seg ღ Koselig å få blomster også, her hos meg er det dårlig med det :) så det blir til at det er jeg som kjøper det her ;) Ønsker deg en flott søndagskveld, og ukestart. Klem fra Mette

    SvarSlett
  3. Hei hei :)

    Sitter å leser om deg i Sans magasinet... ;) Flotte bilder av både deg og ditt vakre hjem... :) Morro å lese... :)

    God helg!

    *Klemmer*

    SvarSlett
  4. Hei, Jeanette:)

    Takk for koselig hisen.
    Sofaen min har jeg kjøpt på Skeidar, men den er flere år gammel så den er nok ikke så lett å få tak i lenger;)

    Ønsker deg en god helg og en herlig påske!
    Klem, Anita:O)

    SvarSlett