søndag 20. februar 2011

Små kaos, men likevel hyggelig ;)

Slik ser det ut på spisebordet mitt for tiden.. ikke akkurat bloggbart kanskje.. Men slik blir det mens jeg venter på at det skal skje noen endringer. Jeg har , som de fleste kanskje har fått med seg, malt veggen bak tv`n. Her skal det opp en stor Wallstickers.. Så resten av veggpynten ligger bare på vent, slik at jeg ser hva det blir plass til i tillegg. Men det er jo bare litt kontrollert rot, så ingen krise;)

Lyset og solen er delvis kommet tilbake, noe som gjør at det er mye enklere og ta fine lyse bilder:) Her er stua i februar, søndagslys:) Klokka gjorde seg virkelig i den ellers lyse stua. Jeg er kanskje kjedelig, men jeg er ikke så glad i farger. jeg synes det er så behagelig med duse, hvite, beige, brune, sand farger, med en dasj sort som kontrast.6 kommentarer:

 1. Kjempefint, lekkert, rent og delikat !!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg liker fargene dine meget godt og den klokka var helt RÅ!!!
  Ha en God dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig stue du har. Lekkert med lyse, duse farger. Kjempefint! Flott tallerkenhylle og kommode.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Så koselig!
  Det står link på innlegget mitt:))
  Familiehytta:))

  SvarSlett
 5. Det er så fint hos deg!!:) Lyst og herleg! Og den klokka er berre så lekker, kunne tenkt meg den eg og;)
  Du spurte ang Ektorp sofaen (beklager at det tok tid..) Eg har hatt min i 6-7 år og eg syns den held seg veldig fin. No har eg nettopp skifta til kvite trekk, det krever litt meir vasking av trekka..men det tåler eg;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Så nydelig fint du har det !:)
  Kor er den klokka kjøpt? Den var bare fantastisk nydelig :) Skjønner godt att den kom opp på veggen innen en time ;) Hehe
  Klem

  SvarSlett