lørdag 27. november 2010

Hvit advent

Advent er en kristen årstid som markerer forberedelsene til juletiden. Navnet kommer fra latins Adventus "Herrens ankomst". Første søndag i advent, er første dag i kirkeåret.
Men personlig kristen eller ei, denne markeringen kommer på akkurat rett tidspunkt på året. Det er kaldt, det er mørkt og man går inn i en nesten dvalelignende tilstand. Sååå kommer adventen, jula og alle forberedelsene og "redder oss";)) Man får masse annet og tenke på og alle lysene, pynten og forventningene gjør livet herlig! En enkel forklaring på hvertfall mine tanker rundt dette;)) hehe..

De som har fulgt meg har nok fått med seg at jeg har slitt med og gardinsette karnappvinduet. Jeg har nå sydd kapper og hengt opp inne i vinduet. Hvite med blonder nederst. Ble vel ikke så verst?

Den herlig hvite stOOre adventsstjerna er kommet opp, men jeg plugger ikke i kontakten for i morgen, eller kanskje ikveld;) Har enda 3 stjerner som skal opp rundt om i huset, samt 3 adventsstaker og selvsagt adventslysene;) Men først helgevasken..

Lille Prins Leon er med på det meste som skjer. Han forstår nok ikke alt oppstyret, men se så fiiiiiin;))

Velkommen til alle nye følgere, kjempekoselig!! Og takk for alle hyggelige kommentarer! Ha en strålende lørdag alle sammen!


3 kommentarer:

 1. Å så nydelig vovse ,)) Hvit og fin han også hi hi ;))
  Her blir det hvit advent med naturinnslag, julen blir rød og sølv.. og hvitt så klart! ;))
  Nydelige bilder ;))
  Nyt av denne herlig førjulstid og ha en vakker 1. advent ;)
  God klem Anki

  SvarSlett
 2. Ble kjempefint med kappene i vinduet!
  Jeg kjøpte meg ny stoooor papp stjerne igår jeg å, gleder meg til å henge den opp senere idag, først er det vasking og rydding i heimen <3

  Prins Leon er helt nydelig, hvit å fin!

  God adventshelg,
  Klem Jatte ♥

  SvarSlett
 3. Nydelig, hvit og delikat jul ♥ Til og med hunden matcher jo, tjihi:)

  Ha en herlig adventshelg, her skal vi kose oss!

  Klem Line

  SvarSlett