torsdag 3. desember 2009

En smugtitt på julekjøkkenet

Da er mitt syprosjekt over for denne gang og nye julegardiner til kjøkkenet er ferdig og opphengt. Samt at svibelen har fått selskap oppi potta si:) Jeg er verken en god syerske eller blomsterdekoratør, men resultatet ble helt ok og skapte den stemningen jeg ønsker på mitt kjøkken i førjuls og juletiden.

Gardinstoffet var en ferdigsydd lengde fra Prinsess som jeg har klippet opp og sydd om til liftgardin. Sydd etter mål fra Juliegardinen jeg kjøpte på www.creme.no tidligere i år. Dette for at jeg skulle slippe å lage flere oppheng og flere hull i veggene.

Engelen fant jeg ved en tilfeldighet på en kiosk i byen, forelsket meg helt så den måtte bare bli med hjem til Englehvithuset. Skulle egentlig handle julegaver... kremt... En til meg og en julegave, en til meg og en julegave.. thihi... dyrt å være på julegaveshopping..Fikk også nok stoff til en duk på spisebordet, samt 2 små brikker..

8 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ de gardinene var nydelige!!! Du er så fantastisk flink at du aner ikke!! Nydelig pyntet resten av kjøkkenet også!! enig at det er dyrt å handle gaver ja:D Finner bare ting til meg selv jeg:p Begynner å lurer på om jeg er veldig egoistisk eller om jeg bare er litt for gla i å handle:P

  Hen en flott kveld videre:D
  Klem:D

  SvarSlett
 2. Gardinene ble knallfine!! Og engelen var jo bare helt nydelig:) Elsker engler!
  Hele kjøkkenet var rett og slett helmaks julekoselig:)
  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem Sissel Olin

  SvarSlett
 3. HEI:)Det blei VELDIG fint på ditt kjøkken:)
  Du er sååå flink:)
  Har sendt deg mail;)
  Nattaklem frå Astrid:)

  SvarSlett
 4. Knallkoselig kjøkken :)
  og ble jo så fin liftgardin :)

  SvarSlett
 5. Åj-det ble jo kjempefint!! Så flink du er! Elsker kjøkkenet ditt-lekkert!
  Klem!

  SvarSlett
 6. det va kjempe fint:)skikkelig julekoselig:)klem alice

  SvarSlett
 7. Så fint kjøkken =) Liftgardinene ble fin.

  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett