fredag 9. oktober 2009

Jeg trenger råd..


Jeg savner virkelig oppbevaringsplass i stua. Et sted hvor jeg kan sortere og legge posten, oppbevare duker og et sted til diverse rot og skrot som alltid tilkommer:-) Jeg tenkte jeg skulle begynne med oppussing av denne kommoden ihelga. Er det noen som kan komme med noen gode råd for fremgangsmåte?? Jeg skal male den hvit. Det mangler 2 skuffehåndtak å disse får jeg nok ikke så lett tak i.. Så må nok finne på noe annet. Jeg har liggende knotter og håndtak som er lik de vi har på kjøkkeninnredningen, men mulig det blir litt rart? Kommoden skal stå nært kjøkkenet, vi har åpen løsning, så kan jo skli bra inn, men er redd for å ødelegge den "gamle stilen" kommoden har.. Jeg har litt lyst på Lisbeth Dahl sine glassknotter, så tror jeg må vente med knotter til jeg har bestemt meg helt! Lisbeth Dahl sin fantastiske Høst/vinter katalog kan du bla i HER.


Hva tror dere ??Disse 2 øverste er knottene og håndtakene jeg har på kjøkkenet. Hvite porselens håndtak med sølv fester.Bildene av knottene er lånt fra Lunehjem, Crem de la creme og landromantikk.

5 kommentarer:

 1. Hei :)
  kommoden kan nok bli veldig fin med litt maling. Er jo en tung og robust sak, så jeg ville nok valgt litt tyngde på knottene/håntakene også, slik at ikke disse blir helt borte. Men er vanskelig å si. Trur kanskje det kunne blitt fint med de dråpeknottene du hadde der. De vil jo gi litt størrelse og er jo en gammel stil på disse.Men vet jo ikke hvordan de hadde blitt på kommoden din, vanskelig å tenke seg til størrelsen på knottene i forhold til kommoden. Skal ikke være enkelt.. Hadde man hatt mulihet skulle man kunne lånt med seg hjem alle tenkelige knotter ;)
  Lykke til, gleder meg til å se resultatet :)
  Ha en fiin helg!
  Klem fra Maria:)

  SvarSlett
 2. Personlig ville eg valgt eit håndtak som ikkje er så ulikt det som står på i dag, men ikkje heilt svarte, det blir litt mørkt.

  Men kommoden blir KJEMPEFIN kvit, gkedar meg til å sjå!

  SvarSlett
 3. Å, for en fin kommode! Den kommer til å bli lekker i hvit. Jeg likte veldig godt det håndtaket som var på bilde nr. fire ovenfra. Det hvite med bølger på. Tror det hadde passet veldig bra på den kommoden. Lykke til med å velge. Du hadde jo mange fine å velge mellom, så jeg skjønner at det er vanskelig.

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 4. flott blogg :) Jeg tror nok den blir finest med de glassknottene som er på det siste bildet:) flott komode:) masse likke til :)
  P.s følger deg

  ha en god helg

  tonje ch

  SvarSlett
 5. Den blir sikkert kjempe fin malt hvit. Kan se i bloggen min, der har vi malt alle husets møbler hvite i sommer ;)
  Men anbeflaer å pusse med fin fint sandpapir på veldig glatte overflater også bruke heftegrunning etterpå, ellers sitter ikke malingen. Vi malte med Jotun lady tre & panel 40, ikke veldig skinnende men ikke matt heller.
  Mange fine knotter, anbefaler lisbeth dahl, har kjøpt flere ulike lisbeth dahl knotter til våre nymalte møbler.

  Gleder meg til å følge oppussingen videre =)

  SvarSlett