torsdag 24. september 2009

Gamle møbler

Se hva jeg har fått i hus idag. Har hentet møblene fra dødsboet jeg nevnte for en tid tilbake. Du kan lese mer om det her.
Dette er et gammelt avlastningsbrett. Lik de serveringsbrettene vi ser idag, med løst brett. Det har nydelige utskjæringer både på føtter og oppå. Hun jeg kjøpte brettet av sa det var blitt brukt på et hotell i nabobyen og er rundt 100år gammelt. Er veldig glad for at akkurat jeg fikk kjøpe det:-)
Hankene er i sølvpatinert stål, også her med vakre utskjæringer.


Med hjem ble også dette bordet og en gammel symaskin. Den virker ikke, men jeg hadde da aldri tenkt å bruke den til noe annet enn å nyte synet av den.
Andre ting som ble med hjem er en skrivepult, en gammel kommode, 2 puffer, 5 norgesglass, 30 sandkakeformer, 3 rammer, et gammelt veggur, en gammel stol, et melkespann ... tja, tror det var det meste.. Når man får anledning til å være førstemann i et dødsbo til å plukke ut ting, tar man oftes litt av.. kan man si... kremt.. Men ble ikke ruinert av den grunn.. Syntes igrunnen jeg har gjort et kupp!! Jeg kan etterhvert legge ut bilder av alt det andre. Er en del oppussingsprosjekt her, men det er jo så kjekt mot vinteren:-)

6 kommentarer:

 1. tjohoi!!
  dette hørtes spennende ut, litt misunnelig kjenner jeg;)
  klem

  SvarSlett
 2. oi så utrolig heldig du er!! OG så mye lekkert du fant der da!!!

  SvarSlett
 3. WOW..
  Så mye fint du fikk tak i :))
  heldige deg...
  Gleder meg til å se mer av det du fikk :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Så heldig du har vært! Gleder meg til å se de andre tingene også.

  SvarSlett
 5. Hei!

  Kjempefin blogg du har!Jeg har sett på innlegg om stua di,med den vakre hvitfargen på veggene.kan du fortelle hva den heter,evt. fargenummer?
  På forhånd takk og ha en fin dag!
  Hilsener fra Marie:-)))

  SvarSlett
 6. Så mye LEKKERT du fikk tak i!!! gleder meg til å se resten og resultatet av oppussingen:)

  SvarSlett