torsdag 20. august 2009

Lysstøperi

Var en snartur innom Lysstøperiet Levang idag, det ligger i Leirfjord kommune i Nordland. Det var som å komme inn i en annen verden. Det bugnet av fargerike lys og lystilbehør. Støperiet har også egen kafe med hjemmelaget mat. Kafelokalene blir også brukt til møter og diverse andre tilstelninger utenom ordinær åpningstid. Er man i nærheten anbefaler jeg sterkt å ta en tur innom.


Dette er hva jeg kom hjem med. Et hvitt lys formet som to hender i bønn. Syntes den var veldig søt, spørs om jeg har hjerte til å fyre på denne med det første... Var veldig mye annet jeg så meg "mon" i, men man blir litt overveldet når man kommer inn på et slikt sted. Jeg hadde selvfølgelig glemt kameraet, så jeg fikk tatt noen bilder med mobilen til en kollega. Blir det bra kvalitet på disse legger jeg dem ut så fort jeg har mottatt dem.

3 kommentarer:

 1. Det er alltid gøy å kjøpe fine lys. Jeg handlet mye på Løiten lys før når det var på Strømmen. :)
  Lyset ditt er nesten for fint til å tennes på... Kanskje spare det til en spesiell anledning?!

  Ha en trivelig kveld.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Å, lysstøperi! Det kunne eg tenkt meg. Eg brenn så masse lys, kvar einaste dag. Hendene i bønn var flotte, skjønnar godt at du vil vente med å tenne på dei!

  Ha ein fin torsdagskveld!

  Klem fra Therese Dorthea

  SvarSlett
 3. Heisan.

  Dumpet innom bloggen din. Kjempekoselig! Gøy å følge noen som er ganske nye her inne, som meg. Legger meg til som følger, dette vil jeg lese mere av. Lykke til og stå på!

  Mvh Aina/Theonas Landliv

  SvarSlett