mandag 8. juli 2013

Legger planer...

 
 
Jeg legger planer for høstens sysler :) Har bestemt meg for lenge siden at jeg ikke skal røre ved noen ting (inne) før etter ferien, å jeg kjenner det klåååår i fingrene for å flytte på ditt å flytte på datt- ta ned det ene og opp med det andre.. Ble ikke noe bedre av å være på bloggtreff da... Inspirasjonen og ideene bare eksploderer inni hodet mitt.. hehe.. regner med mange kjenner seg igjen.. Ønsker meg nye trekk til Ektorpen.. 
Det er også på tide med nye matter i Englehvithuset, men jeg tenker at jeg fortsatt ønsker meg beige.. Har vurdert litt mørkere brun, men ser at det ser vanvittig mørkt ut..??

 
Ny gardin i kjøkkenvinduet ønskes også!

 
Alt dette sammen med alt det flotte jeg har, må vel kunne bli en bra oppfreshing til høst/vinteren.. Venter jo fortsatt på de nydelige lenestolene.. de er strax på tur har jeg fått vite ;)
 
Har faktisk lyst til å ta ned absolutt ALT i stua- vaske rundt for så å koze meg med å sett opp alt etterpå ;) Vaskinga er gørrere en gørrest, men så deilig etterpå- julevasken tatt ;)

 
Men nå- Jon Blund!!
 

3 kommentarer:

 1. Planleggingen er jo bare utrolig morsom! Sitter og planlegger sætra vår nå, moro det også. Blir jo noe helt annet enn hjemme :)

  SvarSlett
 2. Hi, hi, ja jeg må bare le, for hver vår lover jeg meg selv at til sommeren ja da skal vi BARE holde på ute, ikke begynne å tulle med noen nye prosjekter inne, men jeg klarer aldri å vente til høsten når jeg først har bestemt meg for å endre på noe! :D
  Når det gjelder julevasken så tar vi den alltid på den lyse årstiden hjemme hos oss, synes ikke jeg ser noen verdens ting hvis jeg skal vaske rundt i desember! ;) Fin årstid å vaske hus på dette egentlig, ting kan henges ut til tørk, man kan lufte skikkelig og hente inn friske blomster fra hagen etterpå! ;)
  Var aldeles nydelig den kjøkkengardinen forresten!! Kos deg med julevasken du, kjekt med alt som er gjort! ;)))

  Ha en fin kveld! :0)

  Stor klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg har ingen fargekode, det er en slumpfarge, jeg blandet litt av det jeg hadde i boden. ;)

  SvarSlett