mandag 18. februar 2013

Bloggtreff

En herlig dag med et herlig gjeng!! Tusen takk alle sammen!! Vi begynte dagen på Bohus, hvor vi fikk frie hender til å style alle miljøene vi ønsket. Fikk også prosenter på vår handling her denne dagen! Takk til Lise med bloggen Fossestua ,som tok initiativet til treffet! Superflott !! Sammen med Anniken, med bloggen Adalesverden. som har gjort mye for å få denne dagen til !


De nye fargene i år er lilla og blå, ser utrolig flott ut i hyllene, men ikke helt Englehvitt! 

 Se så flott mange av miljøene ble!!! På bildet under er det jeg har stylet, litt mer meg dette. Men se bildet over, hvor fint det ble med blått i interiøret! Ble nesten overbevist om at blått igjen er vakkert .. thiihi..


Vi var også innom Sjøgata cafe og spiste en nydelig kyllingsuppe, før vi videre gikk innom byens nydelige interiørbutikker. Som også har vært så snill å både sponse litt til goodiebagen alle fikk. Rabattkuponger fikk vi også.
 
 
 Her er vi inne på Interiør galleriet i sjøgata. En fantastisk fin butikk!! Her fikk vi en rabattkupong på 15% denne dagen.. Du finner Interiør galleriet AS på Facebook, inn å se davel!!

Bildet over er fra Villasilje, et fantastisk hus, å jeg får si som noen av moværingene- jeg måtte ta en hel haug svartsjuk tabletter når vi kom inn hit.. Med andre ord- et hus man aaaallldriii glemmer!! Silje hadde laget forfriskninger med drikke, snacks, frukt og kjeks. Tusen takk !! 

En ekstra takk vil jeg gi til sponsorene våre som gjorde det mulig og kunne gi ut en goodiebag til alle:
 

Interiør galleriet AS, sjøgata 15, Mosjøen
 

 

 Mosjøen

MOSJØEN APOTEK
     Håper vi alle ses igjen. Gleder meg på en tur over til dere etterhvert !!


2 kommentarer:

  1. Var med tungt hjerte jeg måtte trekke meg :( Snufs...

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi hadde en kjempekozelig og inspirerende dag! Synd du ikke kunne være med! Neste gang :)

      Slett