onsdag 24. oktober 2012

Har bestilt.....

 
Var på Damens aften på Bohus Mandagkveld med Halvor Bakke ;) Morsom fyr! Ikke helt enig i alle hans "interiørideer" og meninger, men smaken er som baken. Hans kolleksjon signatur er nydelig uansett. Jeg benyttet sjansen til å bestille Serveren jeg har tidligere har nevnt at jeg hadde lyst på. Kjøpte jo TV-benken for en tid tilbake.
 

 
Jeg har også endelig bestemt meg for lenestoler. Ble tipset om et nyoppstartet firma i nabobyen som importerer møbler- Micma Interiør Design. Å her fant jeg omsider noe jeg likte;)) Det blir antageligvis hjul på fremføttene. Fin ja? ;)
 
Det eneste abret med dette er at serveren ikke kommer før like før jul og stolene uti januar :/ Jæiks.. Ikke helt "min stil" det da.. Men som de sier "den som venter på noe godt..."  
 
Men nå skal jeg hoppe i køya, selv om kl. bare er 20.30. Har ei lita prinsesse som er fryktelig urolig om natta :( Kan våktne etter 4-5 timer, som vil si ved middnattstider å holde det gående fra 1 til 3 timer.. Sukk å stønn.. Blir bittelitt uopplagt på jobb dagen derpå da.. Spesielt når dette foregår i dager og ukesvis.. Aner ikke hva vi skal gjøre.. Legge henne på eget rom kanskje.. Råd? 
 
 

7 kommentarer:

 1. Jeg la mine på egne rom når de var ett år:) og de ble mye roligere av det, men så er alle barn forskjellige med forskjellige behov, så dette er noe du må prøve deg frem til;) du kjenner henne best:)
  Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Ville absolutt lagt henne på eget rom. Har 2 jenter som har blitt lagt på eget rom når de har vært 6 mnd.
  Søvnen er blitt mye bedre når de sover alene.
  Men det kan jo være noe som plager henne, tenner kanskje.?
  Lykke til, håper ho roer seg snart. Det er slitsomt med nattevåk.

  Hilsen Tone

  SvarSlett
 3. Rå fine stoler, blir ekstra gøy når de kommer i hus hi hi
  Jeg la Madelen på eget rom når hun var ca 4 mn for hun sov hele natten fra 5,5 uke og hun har sovet som en setin hele tiden. Nå er hun søkk forkjøla og surrer litt av den grunn en ikke noe uten om det også er det ikke minst nydelig å få soverommet for seg selv ;)

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 4. Så gøy at du har bestilt stolene! Blir spennende å se, og høre om du blir fornøyd med dem :) :) Jeg ville nok også lagt henne på eget rom, det er ofte noe med "mammalukt" som gjør at de ikke sover så veldig rolig, men det kan jo være mange ting, og slitsomt er det.. Håper det ordner seg fort!

  Edel

  SvarSlett
 5. Stilig;)
  Best å ha de på eget rom ja:) Best for alle parter det!:)
  Jeg har en giveaway på gang:)
  Ta en tur innom bloggen min så får du se:)
  Ha en fin kveld videre skjønne deg:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Hei på deg:)

  Eg "datt innom" bloggen din idag, så utrulig flott blogg du har og så fint du har det. Lyst og lekkert:). Heilt min stil;).

  Ha ein fin mandag:)

  Helsing Evelyn-ny følgar på bloggen din:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar og velkommen som følger!! :)
   Håper jeg kan være til inspirasjon!

   EN fin dag ønskes deg også!

   Klem J.

   Slett