søndag 15. mai 2011

SprosserEr så i tvil på hvilke sprosser vi skal velge til huset. Huset over er ikke vårt selvfølgelig, men viser godt forskjell på sprossene. Trenger råd og meninger.. Enkelt kors eller noe som gjør litt mer av seg? Hva skal jeg velge??7 kommentarer:

 1. Hei Jeanette.
  Det er veldig vanskelig å råde deg til hvilke sprosser du skal velge, da det ikke er ditt hus du viser. Jeg synes nemlig at hus og sprosser må passe sammen. Personlig liker jeg sprossene på det nederste bildet godt, men som sagt; det må passe sammen med huset ditt. Lykke til!

  SvarSlett
 2. jeg ville valgt de på det siste bildet :)

  SvarSlett
 3. Øverst etter min smak!!! Jeg syns det blir ALT for mye med så mange småruter i den lille ruta. Men smaken er som baken.... ;)

  SvarSlett
 4. Hei, jeg har valgt og fått slike sprosser som det er på det nederste bildet ditt. Jeg falt for de med en gang jeg så dem.

  SvarSlett
 5. syns begge sofaene var flotte, tror ikke du blir å angre på at du hopper over ektorp;) Sprosser er vanskelig, har enda ikke bestilt her hos oss. Tror det er ti år siden vi begynte med sprossene.hver vår sier vi at nå- skal vi bestemme oss...men er enda sprosseløs;))
  Ser du har mange jern iilden, blir nok topp-som alt du gjør;))
  ha en flott 17.mai
  ;))

  SvarSlett
 6. Hei! Helt klart de nederste!!

  SvarSlett
 7. De nederste var fine, men kanskje det kan bli litt mye? Hm, vanskelig... Oi, ikke mye hjelp herifra :P hehe

  SvarSlett