mandag 30. august 2010

Blomsterpotte

Hvordan ser den perfekte blomsterpotta ut?? Jeg har faktisk lett lenge .. (lite og gjøre sier du.. haha..). På min runde i butikker på Lørdag fant jeg hvertfall 1 potte jeg syns var virkelig lekker.. Jeg synes ikke fokuset på blomsterpotter har vært så stort, kanskje her i bloggverden, men ikke ute i butikkene. Jeg er stadig innom blomsterforetningene og de få interiørforetningene i byen, men det er ganske håpløst. Ønsker meg potter med "stett", men utvalget er heller labert.

Potta under står i skapet for tiden, men fant et gammelt bilde av den.. Den er flott- har fått den fra mine kollega med en roseplante i når jeg lå innlagt på sykehuset for en tid tilbake. Betyr litt ekstra da;)

En liten lattekopp fra Green Gate rommer hjerterankeblomsten min. Så er man kreativ nok, kan det meste brukes.

I de fire overlysvinduene mine i stua har jeg like potter fra Ikea, enkle og greie. De er høyere enn vanlig potter og gjør derfor mer av seg selv om de er enkle.

En liten lysestake kan også gjøre nytten, her med nydelige lyseblå blomster fra hagen.

Potten under er jeg også veldig glad i. Fått av mor og far etter blindtarmoperasjonen min;) Om du trykker på bildet vil du se de enkle detaljene med et zinkbånd rundt krukka.

Til sist litt blomsterpotteinspirasjon hentet fra diverse nettbutikker. Mye fint!

6 kommentarer:

 1. Fine blomsterpotter! De har noen fine blomsterpotter på stett, pokalpotter, på Mester Grønn. Men det er det vel ikke i byen...?
  Du har uansett mange fine potter ser jeg :)

  Ha en fin mandagskveld :)

  Klem, M

  SvarSlett
 2. Du hadde jo mange fine krukker du ♥ Den nye var kjempefin:) Jeg har samme "problemet", finner liksom aldri den ultimate potta:))
  Men Alve-vasen du viser, DEN ønsker jeg meg skikkelig ♥

  God nattaklem

  SvarSlett
 3. Det var en flott ny blomsterpotte du har fått deg :) men er enig med at det ikke alltid er like lett å finne flotte blomsterpotter, men av og til dukker de opp :) å da er det bare å slå til :)

  Ha en flott uke :)

  SvarSlett
 4. Masse lekre krukker!

  Jeg er også stadig på leting, men elsker å bruke utradisjonelle ting som sausenebb, terriner, sølvboller/oppsatser etc...

  Nyt dagen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 5. Hei du,
  jeg og elsker potter med stett og fant noen på Lene Bjerre på Steen og Strøm magasinet. Kjempelekre syns nå jeg. Kan godt kjøpe og sende til deg...
  Se link til sak hos meg her:http://stilighjem.blogspot.com/2010/08/lene-bjerre-potteskjulere.html

  klem Elizabet

  SvarSlett
 6. Så mange fine blomsterpotter. jeg syns også det er vanskleig å finne blomsterpotter, så jeg malte de jeg hadde hvit og det ble straks litt bedre:)

  Den parasollen i innleget lengre ned var bare super fin:) heldige deg:)

  ønsker deg en kjempefin kveld:)
  klem

  SvarSlett