fredag 29. januar 2010

LivskraftKreft er en fellesbetegnelse på sykdommer som skyldes ukontrollert cellevekst eller deling. I enkelte tilfeller vil en celle dele seg og/eller vokse unormalt, noe som tilslutt fører til at det dannes en svulst. Godartede svulster stopper som regel å vokse etter en stund, mens ondartede svulster fortsetter å vokse, og vil etterhvert gjøre alvorlig skade på vev og organer i nærheten. Kreften kan spre seg til andre steder i kroppen ved at løse kreftceller blir transportert rundt i kroppen i blodet og lymfesystemet. Disse cellene kan da slå seg til andre steder i kroppen og gi såkalte metastater, dattersvulster. (wikipedia)

Færre nye krefttilfeller, flere overlevende og friske, samt et best mulig liv for dem som må leve med kreftsykdommen kan vi skape ved og støtte kreftforeningen!

Jeg ønsker ikke pr. dags dato og gå inn på min personlige tilknyttningn til dette, men jeg ønsker gjerne at dere tar dere litt tid til gå inn på Kreftforeningenes sider og leser litt om denne fryktelige sykdommen som rammer så mange av oss! Livskraft er en nettside/nettbutikk hvor det selges flotte produkter hvor overskuddet går til kreftforeningen. Her selges både smykker, bilder, bøker, klær og masse mer.

Smykker (by me) spesialdesignet av Marianne Tefre.
.
Vebjørn Sand "To"

Herstal lysestaker

Nora Farah topp


Kreftforeningen er Norges største bidragsyter til Kreftforskning. Årlig bevilger de rundt 120 millioner kroner til denne forskningen, og det er bidrag fra givere som gjør Kreftforeningen i stand til å finansiere hundrevis av forskningsprosjekter. For 30 år siden var fire av ti pasienter i live fem år etter at kreftsykdommen ble oppdaget. Idag lever nesten seks av ti etter like mange år. Forskning skaper håp og resultater.

YOU CAN MAKE A DIFFERENCE!!

4 kommentarer:

 1. Flott innlegg! Har selv en datter med leukemi (er nå erklært frisk) og vet hvor mye fint Kreftforeningen gjør, så all ære til de:o))

  Oppfordrer alle til og ta en titt på linken du har lagt ut, de selger MYE fint!

  Ønsker deg en herlig helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Eg skal rett inn på den linken!
  Takk for godt tips. Kreft er jo noko som alle, til og med i Noreg, får kjenne på kroppen, anten hos seg sjølv eller hos folka rundt ein.
  Flott initiativ!
  Ha ei herleg helg!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 3. Jeg så kommentaren din inne hos en annen blogger og tenkte jeg skulle stikke innom og gi deg en klem. Jeg har selv hatt kreft, svulst på hjernen, så vit at om det er noe jeg kan gjøre eller svare på så send meg gjerne en mail om du vil på: fjellrosa81@gmail.com

  Varme klemmer fra meg.

  SvarSlett
 4. Sender en klem, og en varm tanke!

  SvarSlett