onsdag 9. desember 2009

Solstrand

Det har vært stilt på bloggen noen dager nå, det har sin forklaring i at jeg har vært ute på jobbreise. Har vært på Markedsseminar i BLINK HUS på et fantastisk hotell ved Bjørnefjorden, 30km sør for Bergen sentrum og Flesland flyplass.
Seminaret var som alltid interessant og lærerikt med meget hyggelige mennesker! Hotellet var utrolig fasinerende, både arkitektur og interiør...


Dette er i en av de mange stuene.

Uansett hvor man så var det gamle, flotte møbler..

Solstrand ble bygget i 1896 av Christian Michelsen, Norges første statsminister etter unionoppløsningen med Sverige. Siden 1929 har familien Schau-Larsen drevet hotellet med stor omsorg og nærhet til gjesten. I dag tilbyr Solstrand en spennende blanding av rekreasjon, selskapelighet, turisme og lederprogram for næringslivet.
Hotellets velvæareavdeling har flott utsikt mot fjorden og består av innendørs og utendørs svømmebasseng, terapibad med massasjedyser, badstu, dampbadstu, sanaruim, kaldtvannskulp og trimrom. Solstrand SPA tilbyr velgjørende massasjer, innpakninger, bad og behandlinger for ansikt og føtter.

En tur hit anbefales :-)

7 kommentarer:

 1. Var der for få uker siden og er helt enig. Anbefales! :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Er innom her med jevne mellomrom og kikker. Koselig blogg dette! Og særlig fordi jeg kjenner meg igjen i noen av bildene du har lagt ut - kommer selv fra byen :)
  Ser ut som et veldig koselig område dere bor på - er det langt unna byen??

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. helt nydelig sted, heldiggrisen du, er liksom litt for nermt for meg å bo på hotell der ;) hehe
  ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Hei Anonym.
  Så artig med lokale lesere på bloggen, og takk for dine fine ord!! Vi bor veldig flott til ja:-) Om du sender meg en mail så kan jeg svare deg litt mer på hvor jeg bor og ellers om det er ting du er "nyfiken" på:-)En fin kveld til deg også.
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Ja, Solstrand er bare heilt FANTASTISK! Spa-avdelingen der er til å bli heilt mo i knærne av, der ein m.a kan ligge og slappe av i eit av dei mange bassenga, får ein følelsen av å bade i fjorden med høge fjell og snø ute- og samtidig vamt og herligt i vatnet. Maten er og berre lekker! Vi bur ganske nær, men unner oss ein tur i ny og ne ;) Flotte bilder her hos deg! God adventstid ønsker eg deg!

  SvarSlett
 6. Her var det jo flere som bor i BYGGDA...som er så heldige å ha SOLSTRAND i nærheten!!! SPA avd. der er bare DEILLIG!!!!

  SvarSlett
 7. oj,det hørtes herlig ut,
  nydelig hotell da,så deilig å oppleve det.
  ha en fin kveld vidre,klem fra sylvia

  SvarSlett