onsdag 30. desember 2009

På tampen av julen

Jeg som fikk meg så flott et kamera.. Åhh, jeg er så fornøyd jeg med det. Men selvsagt røk dataen før jeg fikk prøvd å legge inn noen bilder... :-( Så da røk enda litt av desemberbudsjettet når ny bærbar måtte handles inn! Sukk!! Så nå sitter jeg å legger inn alt på nytt, redigeringsprogram etc. Men nå har jeg fått tatt noen nye julebilder av mitt hus, samt noen av de flotte julegavene jeg har fått! Speilet over og under var jo en utrolig lekker sak, ikke sant?I sofaen i bakgrunnen ses også et par nydelige og deilige julegaver; et hvitt minkpledd og en lekker hvit pute med strykemerke og blonder!


For å prøve meg på nærbilder fikk mine små søte dyr gjennomgå:-)
-

Det første Leon fant tak i når vi kom til mine foreldre på Lille julaften var "sutten" til mitt tantebarn, den fikk han da overta og lekte og suttet resten av romjulen, det var et makelig morsomt syn.. hehe..

9 kommentarer:

 1. Søting han med smukken da!
  Uff ikke morsomt når men må ut og kjøpe nutt når gammelt går i stykker for man har liksom aldri spart nok eller har litt ekstra!!!!
  Ønsker deg og dine et RIKTIG GODT NYTT ÅR.
  Klæm linda

  SvarSlett
 2. Nei, huff så kjedelig med dataen da, men godt at du har fått deg en ny selv om det kanskje passet liiiitt dårlig nå etter julehandelen;)

  Det var iallefall mange flotte gaver du hadde fått til jul og dyrene var jo bare sååå skjønne, de går i hvitt de også^^,)

  Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år og ser frem til å følge deg videre i 2010.
  Nyttårsklemmer fra Anita:O)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt kamera og ny pc:)
  Flotte bilder:)
  Godt nytt år til deg og dine.
  klem Julie

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kamera og pc :) Mange fine gaver du har fått.
  Godt nytt år - jeg kommer til å følge bloggen i det nye året også:)

  -Mette-

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder, lekkert hjemme hos deg.
  Så synd med pc-en, typisk at slikt skjer i slike tider.

  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar :) Og så koselig at du likte reportasjen, jeg var fornøyd selv. Så flott blogg du har - gratulerer med nytt kamera, sånne ting er jo kjempegøy :) :) Lovely pledd du fikk til jul.
  Kos deg masse i morra kveld.
  Og godt nytt år til deg og dine i 2010 :)
  klem

  SvarSlett
 7. Nydelig blogg du har ♥
  Man oppdager nye underveis hele tiden, herlig ...!
  Vi kjøpte også slikt kamera til hverandre til jul, utrolig godt fornøyd, nå var vel modellen vi valgte hakket under den du fikk i gave, men vi er utrolig fornøyd ...!
  Godt nytt 2010 ♥
  klem

  SvarSlett
 8. FLotte bilder, å bruke et slitk kamera er faktisk en kunst har jeg skjønt. fikk et lignende i fjor, men må innrømme at jeg ikke har satt meg helt inn i alle finnessene enda... meeen.. fint nyttårsforsett da:)

  Ønsker deg og dine et godt nytt år, måtte 2010 bringe deg hell og lykke:)

  Anette

  SvarSlett
 9. Utrolig søtt! Jeg har aldri sett en hund med smokk. Gratulerer med nytt kamera. Jeg tenker du får mye morro med det i 2010.

  Jeg ønsker deg godt nytt år!

  SvarSlett