søndag 6. februar 2011

Fargevalg..

Tjaja, hva skal man si... Her sitter jeg og ser på min nymalte vegg.. Fargen er fin, mannen ble veldig fornøyd:) men den er ikke slik jeg skulle ha den... Huff, denne fargeverden er vanskelig. Denne fargen ble grå, lilla,brun... Å litt mørk. Som jeg sa i forrige innlegg skulle den være lin, beige, sand farge, og det er nok ikke denne. Så imorgen blir det tur til malerforetningen igjen. Har studert fargekart så jeg er helt forvirret.. Men har vel kommet frem til at jeg må kjøpe meg noen maleprøver.. Har sett på Jotuns Teblad, Olivenlund og Ginseng. Håper disse kan gjøre at jeg kommer nærmere mitt mål.

Kan noen der ute hjelpe meg? Har dere malt med en slik farge? Den perfekte sand, beige, linfargen? den er vel litt lik Green Gate`s beige sevice, kanskje litt lysere, med litt mer gult...??

6 kommentarer:

 1. Jeg synes jo denne fargen var helt nydelig jeg da!:) Akkurat en sånn perfekt blanding mellom grå og beige. Mørk lin på en måte. Ikke for mørk synes jeg, men forstår deg hvis du så for deg lysere. Kan jeg spørre deg om merke og kode på denne?

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Fargen var fin, men om det ikke er denne nyansen du forventet så skjønner jeg at du ikke er fornøyd! Har en lysere tone i beige-grå som jeg har brukt en del, den heter LUN.
  Koden er S2005-Y20R (5674 LUN)
  Lykke til og fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 3. Har en veldig fin lys gråfarge som jeg kan anbefale. Fargen heter faktisk SKYGGERØD, har dessverre ikke koden, men dette vet de i malerforretningen. Denne gråfargen har vi brukt sammen med vegger som er malt i lys antikk, som igjen er flott til beige.
  Lykke til.
  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Jeg synes DELIKAT er den perfekte farge, eller fargen hvit lin (?). :)

  SvarSlett
 5. Husk at lyset kan spille deg et pek. Mørk lin er nydelig og den er ikke helt ulik den du har malt. http://villasol-ingunn.blogspot.com/ Hvis du titter ned i bloggen hennes så finner du fargen på veggen i et nydelig soverom. Kjekt å se eksempler:)(noen dager siden det ble blogga).

  Synes jo egentlig at fargen din var helt fin jeg:)

  SvarSlett