søndag 18. oktober 2009

Mitt feriehus

Mitt herlige feriehus:-) Husvagnen. Når vi skulle kjøpe vogn for et par år siden var det denne jeg ville ha.. Basta.. Elsker de runde formene med masse spesielle lyskilder, samt den runde hvit/beige skinnsofaen.. Idag har jeg vasket og gjort vognen klar til vinterlagring. Så nå får jeg ikke sett herligheten min før det våres igjen.

Ikke store plassen på "badet", men utrolig hva man kan tilvennes.En stor myk dobbeltseng er ikke å forakte og masse skapplass.. Kjekt for en shoppingglad jente på ferie:-) Mange flotte interiørbutikker i Sverige:-)
Hvordan er det med dere bloggdamer.. Flere enn jeg som velger noe så harry som campingvogn i ferien?? ;-) Ser at mange legger ut bilder av strålende flotte hytter, vogn da?


7 kommentarer:

 1. Her var det da flott og romslig innredning da. Kjeket å ha ltt plass til hamstring ja...

  SvarSlett
 2. Vi har hytte på Sørlandet og campingvogn til vinterstid på fjellet. Den står på samme plassen, og ungene elsker livet. Vi har valgt å ikke ha TV i vogna, og der spiller vi spill og koser oss med radio. Dersom været er dårlig kan ungene se en film på PC.

  Jeg pleier ikke blogge så mye fra det livet, av den grunn at jeg ikke har noe pynt der. Det er rett og slett ikke plass. I påsken pleier jeg å ta meg den påskepynten ungene har laget det året.

  På en måte er det litt deilig å komme bort fra all interiør også...

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. For en flott campingvogn. Jeg er ikke mye til camping mennesk, men denne vogna hadde jeg overlevd massevis i.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Så ut som en kjempe koselig vogn det da :)
  Jeg er nok ikke campingtypen..
  Og skulle gjerne hatt en hytte på landet :) Drømme drømme..

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 5. Hei hei !!
  så koselig blogg du har !! Nyyydelig vogn må jeg si, har selv snust litt på div vogner og noe alla deres har vært tittet på , meeen så drøyer det litt med vognkjøp pga mulig hyttebygging. Men hadde ikke hatt noe imot en slik lekkert en med lys sofa i ;)
  Her kommer jeg nok på besøk igjen ;)
  klem.

  SvarSlett
 6. Hei, hei!
  Her var det koselig. kom innom her via via...
  Vi har også vært på Harrytur til Sverige i år og tilbake la nesten 400 mil med campinvogn og 3 unger. Helt genialt med vogn! Var ungene sulte stoppet vi å laget middag i vogna istedet for pølse på bensinstasjon. Trøtte.., ja, da bare stoppet for å sove i oppredd seng.
  Kjempe flott vogn du ha!! Kjekt med masse skapplass når man harryhandler;-)

  SvarSlett
 7. Jeg har ikke peiling på campingvogner, har vært inne og snudd i et par stykker i løpet av livet bare for å se, men har vært fryktelig snar ut igjen! :DD Men denne vognen ser jo kjempestor ut innvendig! Romslig og faktisk... pen!! Trodde aldri jeg skulle si det om en campingvogn :)) Problemet mitt er at jeg ikke tåler å kjøre bil (10 mil i bil så er jeg bilsyk i 2 dager etterpå! Prøvde igjen sist sommer :S) Vi kjøpte oss imidlertid båt i sommer, med et lite kjøkken, kjøleskap, sittegruppe nede, dusj/WC og fire soveplasser. (Fikk omsider båtplass i marinaen etter flere år på venteliste!) Jeg har selvfølgelig pyntet med maritime puter og tilbehør, og det ble virkelig kjempekoselig! Ble mange dagsturer, men har enda ikke våget å sove i den... vi skal beholde den noen sommere i hvertfall mens ungene enda er forholdsvis små, så får vi se. Drømmer om feriehus et sted på den franske riviera, men da må jeg nok vinne i lotte først, må vite ;)) Hadde vært morsomt å fikse et gammelt steinhus og hatt det til feriepapadis de neste 50 år!... sukk... nei nå snakker jeg meg heeelt bort her!

  Flott vogn! Takk for en meget hyggelig kommentar på Glassveranda! :) (For noen uker siden) Kjempekoselig!! Ha en riktig fin helg!
  - Det var det jeg egentlig skulle hit å si! :))

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett