mandag 19. oktober 2009

Kommode oppussing

Nymalt kommode nesten ferdig. Har bestilt håndtak fra LandRomAntikk idag, så de kommer vel en av dagene. Ringte dem for å spørre om jeg bare kunne bestille 4 håndtak, siden de i utgangspunktet ikke ekspederer ordrer under 400kr. Men snille damen sa jeg bare skulle sende dem en mail, så skulle det ordne seg:-) Flott service!!
Så nå gleder jeg meg til å få dem på, ser litt "glatt" og uferdig ut uten håndtak, ikke kan jeg skyve skuffene helt inn heller. Valget falt på håndtaket vist på bildet under.
Hadde rart nok ikke nok hvite lys i huset... Så dermed litt mangelfult her. Lysslyngen skal også byttes ut med en mindre en, men måtte bare prøve og se hvordan det ble. Det samme med det helt hvite lerretet, her tenkte jeg at jeg skulle male/decopage et fint bilde, men må få ånden over meg først..6 kommentarer:

 1. så flott det ble, og håndtakene var utrolig fine:) Ønsker deg en nydelig mandagskveld:) God klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Ble kjempe fint, blir lekkert med de håndtakene
  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. SÅÅÅ LEKKER kommoden blei!Å herlige detaljar:)LOVE IT!
  Nattaklem frå Astrid:)

  SvarSlett
 4. Så fint det blir! Gleder meg til å se helt ferdig arbeid :)

  SvarSlett
 5. Knallfin! Du, takk for tilbakemeldingen, jeg skal se på det. Mulig for mange bilder og at jeg kan gå ned til noe lavere enn 500 innlegg per side etc..Takk uansett! Vi skal også ha vogn en gang, din var knallflott, elsket designet! Klem, M som snart sovner...;-)

  SvarSlett