søndag 23. august 2009

Venter på.....
Venter på masse fint jeg har bestillt fra favorittnettbutikken min www.lunehjem.no.
Bokstaven &, strykemerke, madonnaskulptur, kort, knotter, skilt, bordskåner etc.
Gleder meg som en unge.. :-) Min bedre halvdel her hjemme synes jeg er meget merkelig som får så stor tilfredstillelse av slikt.. Jaja, vi er alle forskjellige- og takk og pris for det..
Nå har jeg samlet masse, masse greier i kasser og kurver, er fryktelig utålmodig til å få huset ferdig slik at jeg kan få dandere alt utover, å bare ha små luksusproblemer som; hvor det og det bilde skal henge å hvor den og den lysestaken skal stå! Men tålmodighet er en nødvendighet når man renoverer og pusser opp... Sukk! Er nok flere som kjenner seg igjen derute regner jeg med? Eller rettere sagt håper jeg :-)

10 kommentarer:

 1. kjenner meg veldig igjen gitt. Står gjerne klar med ting i hendene hvis mannen snekrer eller monterer en hylle eller noe... Det er jo stasjingen som er prikken over i en. Premien etter en tidkrevende oppussing!

  Kos deg med de nyinnkjøpte tingene.
  Ha en fin dag
  Beate

  SvarSlett
 2. Så mange lekre nyinnkjøpte ting:) ja jeg kjenenr meg utrolig godt igjen i hva du skriver, dete r jo så sant så snat. Stæsjingen er halve morroa og slikt er jo mesten som terapi, utrolig gøy:) ønsker deg en nydelig søndag:) klem monica

  SvarSlett
 3. Så mye lekkert!! Og kjenner meg absolutt igjen med tålmodighet.. Noe jeg ikke har overhodet desverre. Blir helt gal i hodet når jeg har tenkt meg ut noe og får ikke fred før det er gjort:P Har nok bommet mye på grunn av det, men det har vel sin sjarm det og:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Lunehjem er bare godbutikken sin, de har altfor mye fint! Har lagt igjen litt penger der ja :-)Fine ting du har bestilt deg. Så hyggelig at du vil bli med på konkurransen min! Ha en super søndag, klem Mim

  SvarSlett
 5. Kjempefin butikk det ja, tenker du gleder deg til å få de tingene ja :)!! Tålmodighet ja hehe....ikke noen for meg...men må man så må man...

  Du må ha en kjempego søndag videre

  Klem Hilde :o)

  SvarSlett
 6. Å ja gjett om jeg kjenner meg igjen!!
  Jeg hengte t.o.m. opp lysekronen i dagligstuen før platene var kommet opp på veggene! :D Måtte bare gjøre det for å holde drømmen ved like! Nå fikk jeg nettopp en idé! Takk! :) Tror jeg har bilder av lysekronen min så vakkert på plass i en aldeles-IKKE-ferdig dagligstue! Tror jeg må lete de frem og legge ut før-, undersveis- og -etterbilder av stuen på Glassveranda! Kan være greit for andre å se at jeg også til tider var på randen av Desperat under byggetiden ;)

  Ha en riktig fin søndag, og mange takk for svært hyggelig kommentar på Glassveranda! Jeg synes du har en kjempefin blogg og har i dag lagt ut Englehvitt i bloggrollen i margen på Glassveranda.

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 7. herligt...
  flott den serien under også...
  klem, magny***

  SvarSlett
 8. Kjenner meg igjen på alle punkter ;-) Får enorm glede av den minste nyinnkjøpte ting... og er SÅ utålmodig etter å få ferdig mitt eget oppussingsopjekt ;-)
  Lykke til :-D

  SvarSlett
 9. Jeg snublet innom bloggen din for første gang i dag, og her var det mye fint å se på :)

  De Lisbeth Dahl-knottene har søsteren min på kjøkkenet, de er virkelig prikken over i-en :)

  SvarSlett
 10. Haha, kjenner meg igjen! Det er virkelig hyggelig med nye ting å pynte i huset med! Og man er forskjellig, og det er jo helt ok!

  Masse fine ting du har bestilt, skjønner godt at du gleder deg til å få de :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett