mandag 8. desember 2014

Julestue 2014

 
Her er litt flere bilder av advents/julehuset vårt i år ♥ I dag hadde vi takstmannen på besøk- så da måtte huset se presentabelt ut.. Å neeeei, vi skal overhode ikke selge- vi har bare gjort så mye med huset de siste årene så en verditakst er flotters for å kunne bruke i bankene for rentas skyld. Så vedlagt ligger et lite bilderas av stua og kjøkkenet. Har tatt både av loftstua og pikerommet- så det skal jeg vise senere.


 
Legg forresten merke til den nydelige julerøde lyslenka i hjørnet. Kjøpte den hos Design Belysning på nett. Lik den hvite jeg har på speilet i spisestua. Så nydelig og stemningsfull! Tror faktisk de er fri for denne akkurat nå, men den hvite har de.
 
Trykk HER for å komme rett inn til lyslenka.


 
Fikk enda en liten "knekk" i ryggen i dag.. sukk.. planen var at jeg skulle vaske inni kjøkkenskapene i dag, å litt blir det nok- men må ta 1 skap av gangen og bare sitt/ligge på sofaen innimellom.. Er så dritt lei dette prolapsgreierne.. Men må vel bare leve med det. Passer bare så dårlig hver gang.. Jaja, fatt mot! Snart JUL!!
 
 


2 kommentarer:

 1. Koselig julehus du har :)

  Prolaps er kjipt - plages med det samme, og det kommer alltid når det ikke passer.... God bedring.

  Klem, Gerd Kr.

  SvarSlett
 2. Så koselig og julete du har det :) Rødt er jo veldig koselig til jul da :)

  God bedring med ryggen.

  Klem, Line.

  SvarSlett