fredag 2. desember 2011

Advent 2

Får sneket meg til et innlegg mens lilleprinsessa sover;) Ikke så lett å få tid til alt, men livet er herlig og alt går veldig bra med den lille familien min ;) Det blir dåg ikke de store interiørprosjektene her i gården, men jeg har da fått pyntet til advent med lys og stjerner i mange av husets vindu;) I år har jeg "baaaaare" kjøpt 2 nye staker og 1 stjerne;)

Som dere ser på bildet over så har jeg også fått tid til pepperkakebaking- sammen med mamma og tantegullet. Lagde da noen store hjerter som jeg har hengt opp både i stuevinduet og ute i Entren- dufter herlig og lager ekstra stemning!

Jeg har også fått 3-seter Ektorp i hus, dåg uten trekk- som de var fri for.. Men skal prøve og bestille det. Sofaen ska stå oppe på loftstua, men står nå til oppbevaring på et at soverommene, jeg tørr ikke sette den opp enda siden vi snart skal slippe løs de søte små kattungene på loftstua.. Regner med det kan være lurt og vente til de er ute av huset;)


Takk til dere som er innom meg daglig, er nok litt kjipt nå som bloggen ikke blir oppdatert så ofte, men det viktigste først, så tar det nok seg opp etterhvert;) God helg alle sammen!!2 kommentarer:

 1. Heisann :)
  Kjempe flott blogg du har :)
  Den store råstilige klokka du har på veggen...hvor har du kjøpt den?
  Ha en fin kveld og god helg :)

  SvarSlett
 2. Koselig adventsstue :)
  Det er travelt med små ja...og man må nyte tiden max, for den går så fort! ;)

  Ha ei fin helg!
  -Mette-

  SvarSlett