torsdag 13. januar 2011

Oversiktsbilder og stue "problematikk"

Ser at fler og fler legger ut oversiktsbilder av sine hjem, etter forespørsler og savn fra leserne. Her er noen fra stua mi. Jeg, som flere andre sliter med fotolyset for tiden, så bildene er gjenbruk. Det er mørkt når jeg drar på jobb og mørkt når jeg kommer tilbake, så da er det ikke så greit. Men i helga må jeg få til å legge meg opp en liten bildebuffer. Bl.a. av badet som jeg (les mannen) har fjernet bideen og satt inn en Molger benk, samt fått opp nydelig hvit stickers på speilet fra MeMe.

Vi er midt mellom høytider, som kanskje er oftes kalt hverdagen:) og trangen til forandring er så definitivt til stede.. Jeg har SÅ lyst til å ommøblere på stua, men finner ingen god løsning på dette, så derfor står det som det har stått. Jeg ønsker meg en tv`krok, en sofakrok og samtidig plass til spisebordet... Hmmm.. Stua er L-formet og åpen mot kjøkkenet. Spisebordet kan gjøres mindre (helt rundt), men likevel.. Tror jeg har skissert løsninger hvertfall 50 ganger på post it lapper, aviser og ark, men jeg ser ikke løsningene.. Alle ideer tas imot med takk;))Som jeg nevnte har jeg satt inn en Molger benk på badet, denne har nå sin opprinnelige trefarge, men planen er (selvsagt) og male den hvit, men "ser dæ litt ulekt" som vi sier her nord, er jo så mange krinkelkroker her. Har noen prøvd og malt en slik? Kanskje jeg kan spraye?


10 kommentarer:

 1. En fryd for øyet og se på nydelige bilder av den vakre stua di, så harmonisk og fin. Love it.
  Ha en fin helg. Klem

  SvarSlett
 2. ja du er utrolig dyktig med interiør Jeanette!
  ang den benken,så tenker du sikkert på jobben det er å male sprinklene...men den jobben blir dum å gjøre med spray. da blir det oftes dråper som kan henge ned mellom sprinklene å du må så gå over m pensler, så jeg anbefaler at du ikke sprayer...men maler..hihi.. ha en deilig fredag! klem Bjørg

  SvarSlett
 3. Morn morn:) Klart jeg kan hjelpe deg....prøve å hjelpe ihvertfall:) Mål på stua og vinduer og mål på de største møblene som skal på plass (bredde, dybde, høyde)Alltid gøy å møblere litt:) mail: losagb@online.no

  Benken du skal male blir helt sikkert fin selv om sprinkler er noe herk.

  Hos oss skal vi få opp den etterlengta fototapeten i helga. Gubben droppa å dra på fjelltur for å heller mekke videre i trimrommet - fryd og glede:))

  Ha ei fin fin helg:)

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Jeg syns du har innredet stua di veldig fint jeg! Men om du vil prøve noe annet, så kanskje du kan ha en tv-krok der du nå har sofaen, ha sofakrok der du har kurvstolen, speilet og kommoden, og flytte spisebordet nærmere kjøkkenet...? Men det har du sikkert tenkt på før ;)

  Jeg har malt hylla som hører til Molger-benken, og ja - det er noe herk! ;)

  SvarSlett
 5. Er bare så rålekkert i stuen din;)
  Jeg elsker den hvite stilen... og med hvit hund passer det jo perfekt! Her hadde de hvite møblene blitt helt sorte av min sorte, grisete og røytende hund, desverre....
  Men min neste hund skal gli inn i det hvite interiøret, hihi:)

  Nydelige bilder!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Nydelig hjem Jeanette:))
  Hvordan går det med speilhyllen??? Fått bestilt den *smiler*..

  Ha en kjempefin helg.
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Så utrolig fint du har det! Virkelig. Du har god smak :)

  Har selv ikke prøvd å male slikt, men bør nok være obs på rennemerker å slikt vil jeg tru!

  God helg :)

  SvarSlett
 8. Å himmel så lekkert du har det. Jeg hadde hvite møbler men på grunn av veldig (og da mener jeg veeeldig) mye kattehår så gikk jeg over til beige sofamøblement.
  Du har et hjem å være stolt av!!

  God helg!

  SvarSlett
 9. Hei,

  Så lekkert:). Jeg er enig i at det er bra møblert. Du kunne som noen nevnte over prøve stuekrok der stolen står nå, ..men da vil det mulig bli litt upraktisk når mat skal serveres...spisestue hører jo litt sammen med kjøkken, ...men det går an å prøve, ..mulig du vil like det:). Jeg er i akkurat samme modus om dagen, ....må få ordnet stua! Den har ikke vært prioritert.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 10. God kveld! Jeg har jo en ganske lik stue som deg,men ser for meg at min stuen kan være litt lenger. For jeg har 2 ikeastoler + puffer der din sofa står,så har jeg sofaen foran storvinduet. Der du har spisestuen din,så har jeg flyttet spisebordet nærmere kjøkkenet. Jeg har også et rundt bord,har ingen tileggsplater i nå,men likevel plass til 6 stk.
  Håper du finner en løsning,vist du lurer på noen. Bare spør :-)
  God natt!
  Klem Christina

  SvarSlett