søndag 30. januar 2011

Bless this house

Det snør, det snør... Ikke akkurat utevær, men hva gjør vel det når man har så mye spennende man kan gjøre inne:) Har fått en ladning til med Wallstickers fra MeMe. Så nå har jeg satt opp masse fine ord og ordtak rundt om i Englehvithuset. Kan vise et par av dem nå. En kjempefin sort `Riviera Maison` på salongbordet og en `Bless this house` på limtre`n i taket.

Jeg har bestillt de ordene jeg ønsket meg og bare ett par dager etterpå lå de i postkassen min. Enkelt, flott og effektivt! Så har dere noe på hjertet dere ønsker og formiddle via Wallstikers eller på godt norsk veggord, er det bare og trykke HER og ta kontakt med MeMe.

Disse er i sort, men jeg vet at de ved neste bestilling også skal bestille inn mørkebrun folie, så etterhvert blir dette også å få tak i. Mange av oss er jo veldig "hvit, beige, brun" av oss:)) Skal nevnes at de har veldig mange farger og velge mellom allerede nå:) Så send en forespørsel - de er faktisk veldig billig i forhold til mange andre leverandører:) Å det liker vi!

Så nå har stuekroken min fått det lille ekstra:)

Tenkte jeg skulle kjøre igang en konkurranse også, med premie nettopp fra MeMe.. Så følg med, plutselig er den her :) Til da... Ha en strålende søndag!!5 kommentarer:

 1. så utrolig fine wallstickers, virkelig det lille ekstra i en ellers nydelig stue. øsnker deg en videre fin søndag. klem Monica

  SvarSlett
 2. Så flotte wallstickers! Jeg har kjøpt tre stykker nå, men alle venter på at diverse oppussing skal bli ferdig slik at de kan klistres opp. Gleder meg, det er jo veldig fint og dekorativt:)

  klem Jennifer (bittelillehuset)

  SvarSlett
 3. Svar: Nei jeg har ikke bestilt mine fra MeMe, visste ikke om dem før jeg leste om det på din blogg. Skal ikke se bort ifra at det blir derfra neste gang, virket jo både rimelig og av kvalitet:)

  SvarSlett
 4. Som du ordner da:) ta en titt i mailboxen din:)
  ....og konkurranser liker vi:)

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint det ble :D Kjempe fin stue du har :)

  Klem Malin

  SvarSlett