fredag 3. september 2010

Stilbytte

Adale med den flotte bloggen Adales verden har i sitt siste innlegg skrevet om rendyrking av stiler og om man er tro mot sin egen stil, samt om man har byttet stil i det siste. Jeg må jo innrømme at jeg nok er et klassisk eksempel (og kanskje et drastisk et) på stilbytte! Der jeg bodde før var det moderne, moderne, moderne- med glass, stål, skinn, fliser, sort/hvitt og enkle rette former. For og illustrere min gedigne stilendring kan dere ta en titt på bildene under;)) De første bildene er fra min gamle bopel, og de siste bildene er fra min nåværende residens Englehvithuset;)_____________________________________________Smådrastiske endringer eller ?? hehe ;)) Men jeg kjenner meg mye mer hjemme i den nye stilen, så jeg holder meg nok her;)


9 kommentarer:

 1. Ja, det var jo litt av en drastisk stilendring! Like lekkert begge steder, men hakket mer gjennomført og trivelig der du bor nå. ;-)

  Du spurte om fargen på veggen på soverommet mitt: det er en tapet fra Borge, kjøpt for 5 år siden. Er fremdeles veldig fornøyd, selv om det er en sær farge! ;-)

  SvarSlett
 2. Stor forandring det ja! Veldig flott der du bodde før, men den stilen du har nå er kanskje litt mer hjemmekoselig og varm syns jeg.

  Ha ei flott helg - her er det flott høstvær! Herlig!

  Klem

  SvarSlett
 3. Det var litt av ei forandring ja:) Fine begge stilane, men enig med deg at den siste er meir heimekosleg:) Du har ein nydeleg heim:)
  ha ein flott laurdag!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Ja du har virkelig forandret stil... ☺
  Nå ser det helt fantastisk ut etter min mening... Skjønner godt at du koser deg i ditt vakre hjem... ♥

  *Fortsatt god helg*

  Klemmer fra MV ♥

  SvarSlett
 5. heisann;))
  takk for fine ord.
  jeg syns det er så gøy, fordi jeg har liksom romantisk stil nå, hvitt og sånn.gikk fra brunt og hvitt...å før dette...syrelutet...haha ønsker å glemme det(minus tvstua...50 tommer og moderne tvstol arrangement,,ikke blogget)
  Fantaserer om å bytte ut stoooort 50 tallshus, med et mindre et...å hva da???Ville det bli like enkelt å bestemme seg for kjøkken og de store ting???neppe.
  Men interiør er gøy, det å mixe litt ,få til særpreg er målet...så sitter jeg her i en veldig hvit stue, nokså lik de landlige andres....
  Foresten var det supert å lett å fikse svenskesofa;)
  Har en sånn interiørkveld/shopping/bloggetreff ide som du og jeg skulle sett litt på.
  klem

  SvarSlett
 6. ja det var to forskjellige stiler... det er lov å forandre smak... liker godt det landlige selv.. iallefall om man bor slik også :)

  Nyt helgen

  SvarSlett
 7. Ja det var jammen 2 vidt forsjellige stiler!! Men så bra att vi kan forandre oss under veis... her i livet, med både det ene ¨det andre. Liker godt stilen du har nå. Ha en fin kveld.

  Klem Nina

  SvarSlett
 8. Jeg synes en av tingene som gjør det spennende å lese interiørblogger er at jeg ser hvor fint det er når man har en gjennomført stil. Ofte samme hva slags stil. Og dette innlegget er et godt eksempel på det.

  Men jeg synes jo det er mer hjemmekoselig sånn du har det nå :) Men det kan godt være fordi det er akkurat den stilen jeg liker best nå, hvitt og romantisk!

  SvarSlett
 9. Morsom bloggpost du har laga:)Sånn er det...ting forandrer seg....jeg har også forandra mye hjemme hos oss igjennom årene....økonomi og livssituasjon forandrer seg...alt påvirker hvordan vi velger å ha det hjemme hos oss. Likte både den nye og gamle stilen din men kanskje best den siste:)

  Soverommet ditt er koselig og luftig lett:) Lykke til i NIB-utfordringen:)

  SvarSlett