tirsdag 17. august 2010

Vaskerom

En av mine neste prosjekt er oppussing av vaskerommet. Har selvsagt noen ideer, men synes det er fryktelig vanskelig og finne inspirasjon både i blader og på nett. Så er det noen som kan hjelpe meg med det? Har du et vaskerom jeg kan få se? Eller vet du om noen steder jeg kan ta en titt?

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :)

  Jeg har dessverre ikke noe vaskerom å vise deg...vaskemaskinen vår står under trappa på det bittelille badet, og tørkestativet "pryder" loftstua :( Ikke akkurat "Norges vakreste" hihi.. Den som hadde et vaskerom... *sukk*

  Lykke til med oppussingen da!

  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg har sjakkrutete gulv på vaskerommet. Kjøpte bare hvite og mørk koksgrå fliser i samme størrelse og la dem diagonalt. Tenkte å sende bilde til deg, men fant ikke mailadresse.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 3. Hallo!! Ja jeg skal sende varene så snart jeg rekker det! Teppet koster 949,-
  Ha en fin uke videre!

  SvarSlett
 4. Takk for besøket hos meg og svarte deg på bloggen min om den gipsrosa også. Har laga den sjøl og har også brukt den utvendig på omramminga ved inngangsdør, karnapp og utbygg.Skal ikke feste den flere plasser for da blir det litt for mye;)

  På bloggen min kan du ved hjelp av søkfunksjonen finne et lite prosjekt om et vaskerom jeg tegna (etter ønske og med en del retningslinjer å forholde seg til). Søk "vaskerom". Ellers så kan jeg sikkert hjelpe deg må å putte vaskerommet ditt inn i lignende tegning. Bare gøy det:)

  SvarSlett