onsdag 10. mars 2010

Interiørbutikker i Trondheim?

Skal en helg til Trondheim om en stund og trenger i den forbindelse noen tips om interiørbutikker;) Ikea skal selvfølgelig besøkes, samt et par flisebutikker.. Er i gang med planlegging av oppussingen av gangen, i den forbindelse blir det nok ganske mange innlegg:)
Så hva sier dere, noen butikker jeg burde få med meg i Trondheim by?

Bilde lånt fra Miljøgården.

15 kommentarer:

 1. Hei.

  Du kan må dra innom corneliashus i Trondheim. Legger ved en link til demmers hjemmesia.

  http://www.corneliashus.no/

  Så anbefaler jeg Porthuset på Solsiden, Kremmerhuset og blomsterbutikk som jeg ikke husker navnet på men ligger i kjøpesenter Byhaven. Det har de mye fint.

  SvarSlett
 2. Tine som har bloggen http://www.tineskreativehjorne.com/
  har en butikk med masse fine ting og møbler og rariteter du ikke visste du måtte ha :-) Jeg var der en tur da jeg var i Trondheim, koselig butikk!

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Velkommen til Trondheim.. :0)
  Det er jo Cornelias hus selvfølgelig og så er det en rååå koselig interiør/kafe/klesbutikk som ligger på Hommelvik.... den er det kjempe stemning i!!
  Og på vei dit er det en på ranheim som også er fin og få med seg :0)
  Bare si fra så kan jeg steppe inn og være guide til deg hvis du vil :0) :0)

  Klæm Linda

  SvarSlett
 4. Den butikken som ligger rett over veien fra Cornelias hus i Jomfrugata (husker ikke helt hva den heter..) :)Du ser hvilken jeg mener når du er der :)Black & White pleier også å ha en del fint (ligger både på Trondheim Torg, City Syd og Lade).

  SvarSlett
 5. Monica, hvis du mener Home and Living, så må jeg skuffe deg og fortelle at den ikke er der lenger :-( Det eneste som ligger over veien for Cornelias Hus nå er en Kitch'n butikk, fin, for all del, men ikke helt det samme. Vet ikke om butikken er lagt ned, eller om den har flyttet... Savner den

  SvarSlett
 6. Living and Giving som var rett over veien fra Cornelias Hus er dessverre lagt ned. Jeg skulle kjøpe meg julelys ifjor jul da jeg oppdaget at de var borte. Synd

  SvarSlett
 7. Har noe til deg inne hos meg:)
  klem

  SvarSlett
 8. Ser du alleredet er blitt tipset om bra butikker.
  Koselig blogg du har.

  SvarSlett
 9. Utrolig fint hjem du har! Likte lift gardinen din på kjøkkenet utrolig godt! Hvor har du kjøpt den? Du er til stor inspirasjon! Camilla

  SvarSlett
 10. Hei Camilla.
  Tusen takk for det!! Blir veldig glad når jeg kan være til inspirasjon;)
  Ja, heisgardinen er jeg veldig fornøyd med. Den er bestillt hos www.creme.no de har utrolig mye fint i denne serien. Heisgardin, lampeskjermer, stolputer og gardiner. Så her finner du nok det må måtte ønske deg.
  Klem J.

  SvarSlett
 11. Heihei!
  Titter innom deg for første gang. Her var det mye fint å se! Kan ikke hjelpe deg med butikk tips*
  Vi står midt i oppussing av et hus fra 1924, så vi har vel litt oppussing til felles vil jeg tro. Legger meg til som følger, så titter jeg innom litt oftere fremover;-)

  SvarSlett
 12. Du har jo allerde fått mange gode anbefalninger.. Anbefaler i tillegg Emma House og Mitt skattekammer som ligger i samme gate som Ting og Søstrene Grene... Olav Trygvassons gate :)

  Lykke til og kos deg:)

  SvarSlett
 13. Å nei, det var akkurat den butikken jeg tenkte på, kjempefin butikk, hvorfor i alle dager har den forsvunnet? Nok et tegn på at byen lever videre etter at jeg flyttet derfra...:P

  SvarSlett
 14. Mange bra butikker her ja. Om du skal forbi Stjørdalen MÅ du bare ta turen innom "Mia's interiør og klær" som ligger i gågaten. Der har de sååå mye fint, blant annet Green Gate, Lene Bjerre, Lisbeth Dahl, Housedoctor+++ God tur:)

  SvarSlett