lørdag 12. september 2009

Vindusramme

Har som mange andre samlet og spart på gamle vindurammer. Prøvde meg idag på hønsenetting og litt styling. Uvant, men ganske søtt. Ramma har en naturlig grå, brun, beige farge. Er usikker på om jeg kanskje skal male hele greia hvit eller la den bli som den er????
Er den malt så er den malt, ingen vei tilbake.. Hva sier dere?

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble :) Har skaffa meg 3 gamle vindusrammer fra en nabo selv som jeg har planer om å gjøre om til tavler. Mine er hvite, men jeg synes fargen på din var kjempe fin. Tror jeg bare ville beholdt den sånn. Kommer litt ann på hvor du skal ha den?

  klem C

  SvarSlett
 2. Skjønner hva du mener! Har selv et gammelt vindu som jeg ikke klarer bestemme meg for om jeg skal male eller ikke. Jeg har tenkt på jernvitrol også. Da får det den grå og slitte "looken". Slik som rekved :)

  Var veldig fint som det var nå da :) Lykke til!

  SvarSlett
 3. jeg synes det var kjempelekekrt slik som du voser det, elsker slike gamle vindusrammer, de er så utrolig dekorative:) ønsker deg en videre skjønn helg:) klem monica

  SvarSlett
 4. så nydelig det ble!! Jeg ønsker meg også noen gamle vindusrammer, men guriland så mye de tar for de på bruktbutikker etc om dagen!! De har skjønt at det er populert ja!!! Ikke har jeg noen hus som har skiftet jeg kan stjele fra heller:P og å fjerne et vindu på fra husveggen til folk er vel ikke direkte populært:P

  SvarSlett
 5. Synes den var kjempefin sånn som den er. Kommer bedre frem mot en hvit vegg :)

  SvarSlett